Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Οι Βουλευτές Αργολίδος για τον μακαριστό Ιάκωβο Β’

Γιάννης Ανδριανός (Νέα Δημοκρατία)
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την ανάπαυση εν Κυρίω του Μητροπολίτου Αργολίδας κυρού Ιακώβου Β', ο οποίος άφησε το ανεξίτηλο στίγμα του στην Ιερά μας Μητρόπολη με το απαράμιλλο ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο.
Καθ' όλη τη διάρκεια της διακονίας του, ο αοίδιμος Ιεράρχης μας φώτισε την σκέψη των πιστών και θέρμανε τις ψυχές μας. Η μνήμη του θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όλους όσοι είχαμε την σπάνια τύχη να γνωρίσουμε το μέγεθος της προσωπικότητάς του και δεχθούμε τις πατρικές του διδαχές. Αλλά και οι γενιές του μέλλοντος, θα μνημονεύουν το όνομά του με αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη τόσο για το σύνολο έργο του, όσο και ειδικά, για την μετακομιδή των λειψάνων του προστάτη της Αργολίδας Αγίου  Πέτρου, επισκόπου  Άργους.
Αιωνία η μνήμη του Μακαριστού μας Επισκόπου».

Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ)
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια για την εκδημία του Ποιμενάρχη της Αργολίδας Μητροπολίτη Ιακώβου Β΄, ενός ανθρώπου που με τη σεμνότητα,
την απλότητα και την ανιδιοτέλειά του ήταν για πάνω από 25 χρόνια φωτεινό παράδειγμα και καθοδηγητής ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης προς όλους τους συνανθρώπους. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ανεκτίμητη, κορυφαία παρουσία του στην κοινωνία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: