Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τα Πειθαρχικά Συμβούλια πιάνουν δουλειά στην Πελοπόννησο

Ανακοινώθηκε, στις 20 Μαρτίου, η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών για την συγκρότηση των Πειθαρχικών Συμβουλίων των Περιφερειών όλης της χώρας, που αφορούν τους υπαλλήλους των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού χωρικής αρμοδιότητάς τους.
Τα Πειθαρχικά Συμβούλια θα συνεδριάζουν εντός και εκτός του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκτός του χρόνου που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί συλλογικών οργάνων.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα με την απόφαση θα συνεδριάζει ένα Πειθαρχικό Συμβούλιο για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού χωρικής αρμοδιότητάς της, που υπάγονται στις ρυθμίσεις του ν.4057/2012 και ορίστηκαν ως μέλη αυτού οι κατωτέρω:

α) Μαρία Φακουρέλη, Πρωτοδίκης Δ.Δ., ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Σεκλό, Πρωτοδίκη Δ. Δ.
β) Αικατερίνη Πουλίδου, Δικαστική Αντιπρόσωπο του Ν.Σ.Κ. με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Πατσούρου Δικαστική Αντιπρόσωπο του Ν.Σ.Κ..
γ) Σπυρίδων Πολίτης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Μπαχτή, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Τουρισμού (για τις περιπτώσεις υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου), ή Πετρούλα Τρούπη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Δήμου Τρίπολης, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Λυτρίβη, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Δήμου Τρίπολης (για τις περιπτώσεις υπαλλήλων
των ΟΤΑ α΄ βαθμού των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας).
Γραμματέας του Συμβουλίου ορίστηκε η Βασιλική -Χριστίνα Κατσαούνη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού -Οικονομικού με βαθμό Δ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού -Οικονομικού με βαθμό Δ’ της ίδιας Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: