Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Στήνουν καταυλισμούς Ρομά στην είσοδο του Πορτο Χελίου

50 μόλις μέτρα από την είσοδο της "Ελληνικής Ριβιέρα"
Η συνεχιζόμενη αύξηση, των καταυλισμών των Ρομά, στην εδαφική έκταση του Δημοσίου (πρώην ΔΕΠΟΣ), που βρίσκεται μόλις πενήντα μέτρα από την είσοδο του Πορτοχελίου, έχει δημιουργήσει πλήθος προβλημάτων και έχει σηματοδοτήσει, την απαρχή έντονων αντιδράσεων, τόσο στους κόλπους της Δημοτικής Κοινότητας του Πορτοχελίου, όσο και στους κύκλους των επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται, στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης….
 «Η Επικυριαρχία των Ρομά στο Πόρτο χέλι, είναι δεδομένη. Πολλές τουριστικές επιχειρήσεις, χάνουν καθημερινά πελάτες. Είναι κοινό μυστικό το πρόβλημα αλλά κανείς δεν το «ακουμπάει»…μας λέει ο γνωστός εστιάτορας κ. Νίκος Παπαδίας.
«Θα πρέπει ο καταυλισμός να φύγει από το χωριό! Ας τους εγκαταστήσουν αλλού! Οι πελάτες μας δυσανασχετούν, διότι προσπαθούν επίμονα να τους αποσπάσουν χρήματα», τονίζει ο επιχειρηματίας εστίασης κ. Αποστόλης Ρόζος.
«Κινδυνεύει η υγεία όλων μας! Κάνουμε έκκληση στον αντιπεριφερειάρχη Υγείας, κ. Ανδρέα Πουλά, να παρέμβει! Οι Ρομά στην περιοχή, έχουν αρχίσει, να είναι επικίνδυνοι», κάνει έκκληση ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ΠορτοΧελίου κ. Βαγγέλης Παπαστεργίου.


Διαβάστε την σχετική έρευνα της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου» στο φύλλο που κυκλοφορεί το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

3 σχόλια:

M.I. είπε...

επιτέλους κάποιοι βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν! Μπράβο στον κύριο Ρόζο και στον κύριο Παπαδία!

Ανώνυμος είπε...

περιμένετε να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες.ειδα το πρωι την εφημερίδα και δεν το πιστευα.εχουν καταπατήσει το λιγότερο εκατό στρέμματα.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει τοπικη διοικηση ουτε κ ελενχος....