Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΣΧΟΛΙΑ: Σκάσε επί τέλους (14-4-2014)

Ο Τατούλης ανακτά έδαφος
Ούτε επίτηδες να το έκαναν δεν θα είχαν καταφέρει τη νεκρανάσταση του Πέτρου Τατούλη. Ο λόγος για τους εκλογικούς του αντιπάλους που, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, πρόσφεραν στον απομονωμένο Περιφερειάρχη όλο τον αναγκαία χρόνο για να ανασυγκροτηθεί και να βελτιώσει τη θέση του.
Τώρα, ένας αγώνας που φαινόταν περίπατος, με τον Τατούλη να μένει εκτός, ξαναέγινε ντέρμπι με τον Τατούλη να γίνεται πρωταγωνιστής.

Η ΝΟΔΕ και ο Χειβιδόπουλος
Κάποια από τα μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας, δεν έχουν αντίρρηση να στηρίξουν τον Χειβιδόπουλο, αρκεί ο Τατούλης να δεχτεί τους Νεοδημοκράτες υποψήφιους που θα του υποδείξουν. Μάλιστα, ένας από αυτούς είπε σε δημοσιογράφο της «Ενημέρωσης», «Το κόμμα έστειλε άνθρωπο να μας πει να τον ψηφίσουμε, εγώ, γιατί να κάνω τον δύσκολο»;

Η Φερράρι και ο Αραμπάς του ΣΥΡΙΖΑ
Μπορεί ο Τσίπρας και τα στελέχη που τον περιβάλλουν να προχωρούν ως ηγεσία ενός μεγάλου κόμματος, αλλά στην Πελοπόννησο, τα στελέχη του κινούνται ακόμη με τη νοοτροπία ενός κόμματος του 3%. Αν συνεχίσουν έτσι, στις 25 Μαΐου το βράδυ «που θα κάνουν ταμείο», θα βρεθεί κάποιος να ζητήσει ευθύνες ή θα συνεχίσουν το ταξίδι με τον Αραμπά μέχρι τις εθνικές εκλογές;

Ποιος θα έρθει 3ος στην Ερμιονίδα;
Σε όλους τους Δήμους, πλην του Δήμου Ερμιονίδας, το ερώτημα που τίθεται είναι «ποιόν βλέπεις για Δήμαρχο»; Στην Ερμιονίδα, το ερώτημα τίθεται αλλιώς: «ποιόν βλέπεις για τρίτο»;
Όπως καταλαβαίνετε, η μάχη είναι σκληρή και οι φίλοι των υποψηφίων προσπαθούν να σιγουρευτούν ότι «ο δικός τους συνδυασμός θα είναι στους δύο της δεύτερης Κυριακής» και άρα θα έχει την ελπίδα της τελικής νίκης.

Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες
Το προσπάθησε πολύ ο Δημήτρης Πλατής να φτιάξει ένα Αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο με συμμετοχή υποψηφίων από όλα τα κόμματα που όμως θα έχουν βάλει την κομματική τους ταυτότητα στο συρτάρι. Και το προσπαθεί ακόμη.
Ενώ όμως ο Πλατής το προσπαθεί… ο Καμπόσος, όπως ακούγεται, το έχει ήδη πετύχει. Μια μικρή υπομονή, και την άλλη εβδομάδα (των Παθών και της Σταύρωσης), όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΤΑΝ....

http://www.parapolitikaargolida.gr/2013/03/offshoreq.html


Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.....

BLAKEWOOD ENTERPRASIS L.T.D.
KALIPOLEOS5, IFIGENEIAS1 AMARAL30,5TH FLOOR
NIKOSIA 1055 CYPRUS

Σε ποιόν ανήκει αυτή η offshore με έδρα την Κύπρο που εμπορεύεται μηχανήματα γυμναστικής;
Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει;
Α ναι ξέχασα σ' ένα τιμολόγιο που έχουμε στα χέρια μας πουλάει και νοσοκομειακά κρεβάτια
Επαναλαμβάνουμε ότι το όνομα του ιδιοκτήτη δεν θα το αποκαλύψουμε εμείς αλλά αναμένουμε από τον ίδιο να βγει και να το πει και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?