Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Μεταγραφική βόμβα Γεωργόπουλου. Ο Σταύρος Κούστας, υποψήφιος στην «Δυνατή Ερμιονίδα», στην Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης

Με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα, ο επί 3,5 χρόνια αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Καμιζή, Σταύρος Κούστας, ανακοίνωσε την προσχώρησή του στην δημοτική παράταξη «Δυνατή Ερμιονίδα», και ταυτοχρόνως την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου.
Στην επιστολή του ο Σταύρος Κούστας αναφέρεται τιμητικά στον Δήμαρχο Δημήτρη Καμιζή και στις, χωρίς αποτέλεσμα, προσπάθειές του να τον μεταπείσει προκειμένου να παραμείνει ενεργός στα Δημοτικά της Ερμιονίδας.
Αιτιολογεί την απόφασή του να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης, και δεν αναφέρει ούτε λέξη για την υποψηφιότητα του Τάσου Λάμπρου.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥΣΤΑ


«Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες,
Θέλω αρχικά  να σας ευχαριστήσω και πάλι για την ευκαιρία που μου δώσατε στις προηγούμενες  Δημοτικές Εκλογές να ασχοληθώ με τα θέματα και τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέλοντας να προσφέρω στον Τόπο μας , σύμφωνα με τις αρχές και τις δυνάμεις μου. Πιστεύω ότι παρ’ ότι υπηρέτησα σε μη «δημοφιλείς»  θέσεις έπραξα στο ακέραιο το καθήκον μου κάτω από δύσκολες περιστάσεις, προσφέροντας και εξαντλώντας το μέγιστο των δυνάμεών μου. 
Υπηρέτησα, για 3.5 χρόνια, στις νευραλγικές θέσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας αρχικά και Οικονομικών αργότερα και αυτό το έπραξα με απόλυτη εντιμότητα και πλήρη διαφάνεια, στενοχωρώντας ίσως και κάποιες φορές συνεργάτες, γνωστούς και φίλους, αρνούμενος να ικανοποιήσω ίδια και οργανωμένα συμφέροντα και βάζοντας πάνω από όλους και όλα το κοινό συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών. Πολλές δε φορές μαζί με τους Εθελοντές αλλά και μόνος μου βρέθηκα σε πρωτοπόρες δράσεις σε διάφορους τομείς.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω  ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Δημήτρη Καμιζή, ο οποίος δυστυχώς παρά τις προσπάθειες μου και τις προσπάθειες και άλλων συνεργατών μας να αναθεωρήσει την απόφασή του για την μη κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές, δεν το έπραξε για τους δικούς του σεβαστούς λόγους. Οφείλω να πω και να ομολογήσω ότι συνεργαζόμενος μαζί του απέκτησα μια μεγάλη γνώση και  εμπειρία στα Αυτοδιοικητικά πράγματα του Τόπου μας.
Αυτή την γνώση και  εμπειρία έλαβα την απόφαση να την αξιοποιήσω συνεχίζοντας το δρόμο της έντιμης και αδιαπραγμάτευτης προσφοράς μου, στο Δήμο και στην Πατρίδα μου, με τις ίδιες αρχές και με ακόμα περισσότερη ένταση, δύναμη και διάθεση προσφοράς.
Έχοντας θετική αλλά και αρνητική εμπειρία από την εφαρμογή του θεσμού του Καλλικράτη για πρώτη φορά και επιθυμώντας να προσφέρω περισσότερα στην ιδιαίτερη μου πατρίδα, την Ερμιόνη, που από τα βάθη της ψυχής μου αγαπώ και θέλοντας να συμβάλω στο ξεπέρασμα των μεγάλων δυσκολιών,  που εξαιτίας της εφαρμογής του Καλλικράτη αναδείχθηκαν ιδιαίτερα για τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, 
θα θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές  εκλογές με το ψηφοδέλτιο «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» του κ. Γεωργόπουλου για την θέση Κοινοτικού Συμβούλου της Κοινότητας Ερμιόνης.
Ιδιαίτερα για την Ερμιόνη υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί το σπουδαίο έργο της παρούσας  Δημοτικής Αρχής, πέραν όλων των άλλων, στα ζητήματα του Πολιτισμού, της ενίσχυσης του Εθελοντισμού, της ανασύστασης του κοινωνικού ιστού και της ανάδειξης, απελευθέρωσης και οργάνωσης νέων δυνάμεων με σκοπό την δημιουργία και την πρόοδο . Η Ερμιόνη πιστεύω μέσα στο Δήμο Ερμιονίδας, αν και η έδρα είναι το Κρανίδι, μπορεί και πρέπει  να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους παραπάνω τομείς.
Οι Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, είναι επιβεβλημένο να έχουν σημαντική και βαρύνουσα θέση στον Καλλικρατικό Δήμο  Ερμιονίδας, να είναι τα κύτταρα της πρώτης οργάνωσης των Πολιτών  και με αυτό το πνεύμα πήρα την συγκεκριμένη απόφαση, ελπίζοντας και φιλοδοξώντας  ότι μπορώ και εγώ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Με εκτίμηση
Σταύρος Κούστας
Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας
 

69 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταυράκο δεν είναι για σένα αυτές οι αλλαξωκολιές θα στην στήσουν στην γωνία...

Ανώνυμος είπε...

Γεωργόπουλος προχωρά οτι και να λετε οποιοι και αν είστε

Ανώνυμος είπε...

Πού να στείλω φωτογραφίες που να αποδεικνύουν την τέλεση των καθηκόντων σου στο ακέραιο; Δεν έχω ξαναδεί πιο θρασείς δηλώσεις και να είσαι σίγουρος ότι σύντομα θα λογοδοτήσεις εκεί που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Τη μεγαλύτερη πλάκα την έχει ο Δαμαλίτης που τον βάφτησε και πρόεδρο! Ήταν και αυτό στο όνειρο; Σ΄αυτόν τον εφιάλτη που έβλεπε;

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιογράφε, εννοείς φυσικά ότι ο Κούστας είναι "ΒΟΜΒΑ" για τον Καμιζογεωργόπουλο, γιατί με τόοοοοσα που έχει κάνει θα τους τινάξει στον αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε αφού το λέει ο Δαμαλίτης πρέπει βγει δε βγεί ο Κούστας να γίνει οπωσδήποτε πρόεδρος. Ο Δαμαλίτης ξέρει έχει διαίσθηση για το πιό είναι το καλό του τόπου. Εξάλου έχει ενημέρωση και εκ των έσω. Ξεχάσατε τα χαρτάκια που του πετάνε κάθε τόσο;

Ανώνυμος είπε...

Άντε με το καλό να πέσει και η βόοοομβα του Γανώση να τους ξεκάνει. Δεν ξυπνάει κανείς το Γεωργόπουλο να καταλάβει τι παιχνίδι του έστησε ο μεγάλος.

Ανώνυμος είπε...

Πάντος ρε παιδιά, κρίμα. Με τόσο βαρίδια τον βούλιαξε το Γεωργόπουλο. Τι σου είναι ρε ο άνθρωπος ... Τίποτα για καλό !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Την έχασε την Ερμιόνη ο Γιάννης.
Ο οποίος μετράει και μια πολυ σοβαρή γυναικεία απώλεια με μεγάλη επιρροή
Απελπίσια και λαθη,λάθη.Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε, οι καταγγελίες με τις φωτο έφυγαν προς κορυφαίο αποδέκτη στην Αθήνα, με τις ορατές αποδείξεις... Περιμένετε, τα καλύτερα έρχονται!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΒΑ ΤΙς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Πάει ο ύπνος του Γεωργόπουλου! Άντε να κάνει καμμιά δήλωση ο Κούστας και να φύγει να πάει στο Σφυρή! Από κει δηλαδή που πρωτοξεκίνησε και σε μια βδομάδα το μετάνοιωσε.Αλλά εκεί θα βρεί και τον άτυπο συνεργάτη του Σφυρή με την καλή χημεία και παλιό δικό του συνεργάτη βέβαια!

Ανώνυμος είπε...

Η βόμβα θα σκάσει, αλλά στα χέρια του Γεωργόπουλου. Δυστυχώς γι' αυτόν!!! Η παράταξη Καμιζή είναι παρούσα στις εκλογές. Περιμένετε και τον Τσαμαδό και έκλεισε το καρέ!

Ανώνυμος είπε...

Μια κρυο μια ζεστό του το πάει του Κούστα ο Δαμαλίτης. Αυτό θα πεί όμως να είσαι σωστός και αμερόληπτος ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε πλάκες!!! Τώρα η ώρα είναι 3.30 μμ και ο Δαμαλίτης τόχει για 11.30 πρωινή!!! Και λέει ότι το μέιλ του Κούστα ήταν σαν εφιάλτης! Μάλλον θα είχαν συνεννοηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως σοβαρά τώρα ... Ο Δαμαλίτης δεν θα τη βγάλει καλά με αυτές τις εκλογές. Κυριολεκτικά τον έχουν τρελάνει. Τι χαρτάκια, τι μέιλ τα ξημερώματα, τι εφιάλτες ... Άσε πια τόσο παίδεμα που τραβάει για να μας παρουσιάσει, ως σωστός δημοσιογράφος, το μεγάλο έργο του Καμιζή που λες και είναι αόρατο και δεν το έχει καταλάβει κανείς μας !!!! Βάστα Δαμαλίτη γιατί γρήγορα σου έρχονται και άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε στις 3:11, πού το θυμήθηκες αυτό το ανδραγάθημα του Κούστα ;;;; Πραγματικά, τη μια βδομάδα στον Σφυρή την άλλη στο γιατρό. Αλλά και πολύ κλάμα ρε παιδάκι μου που ο "μεγάλος" τον άφησε ορφανό. Ούτε ο Τουίτι δεν κλέει έτσι όταν δεν τον παίζει ο Ταζ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ 38 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΥΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ
ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΨΥΡΙΖΕΤΕ.ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝΕ.ΠΕΣΤΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ " ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ
ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ" ΛΕΝΕ ΣΤΟ
ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ
ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ .....

Ανώνυμος είπε...

Σταυρο θεε
παρε την ΠΑΕ

Ανώνυμος είπε...

ΗΓΗΡΘΗΤΩ ...
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 4,19
τι μετρας ανάποδα 38 και σημερα αφου παλι ο Καμιζής θα γινει δημαρχος και ο Γεωργοπουλος συμβουλος!! δεν μας βαζει καποιος εχουμε ματια και βλεπουμε και πιστεψε μας αυτα που δεν πιανουμε κρατηστε να τα κανετε κρεμασταρια εσεις τα ηδη κρεμασταρια!!! α μην ξεχασω 38 και σημερα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τέλος. Είσαστε όλοι απαράδεκτοι! Δηλαδή δεν μπορεί να είναι ένας άνθρωπος πατριώτης και να θέλει να συνεργαστεί και με άλλους που επίσης αγαπάνε και θέλουνε να σώσουνε την πατρίδα και πέσατε να τον φάτε. Εγώ πάντως στην πραγματικότητα στενοχωριέμαι. Τώρα να ακούει ΗΓΗΡΘΗΤΩ και να πρέπει να σηκωθεί! Ε όχι! Πάει πολύ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΙΞΟΥΝΕ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΛΑ
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝΕ ΟΤΙ
ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ.
38 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑΣΥΝΕΛΘΟΥΝΕ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΓΚΛΑΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΛΩΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Πολλά σχόλια ρε παιδιά! Δεν προφταίνω να τα διαβάσω και αποφάσισα να διαβάσω ΓΚΑΤΣΟ στο μπλόκ http://enpoermionis.blogspot.gr/ Έχει ρέντα ο άνθρωπος σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

Η Στέλλα τι κρατάει μαχαίρι ή τεφτέρι να σβήνει τα χιλιάρικα που μαζεύει από το Δήμο για να ξέρει τι έχει να πάρει ακόμη ;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεμπέσης δεν θα επιτρέψει στον Σταύρο να ηγηθεί της Ερμιόνης .Τελεία και παύλα.Η εκλογική μάχη κρίθηκε ώς πρός τον ένα χαμένο.Αρα συνεχίζουν Λάμπρου(ανερχόμενος) και Σφυρής.Αντε να δούμε και λίγο "βρώμικο" προεκλογικό αγώνα.Να στανιαρουμε ,να τελειώνουν οι ευγένειες και οι ημερίδες.Ο φτωχός λαός θέλει θέαμα και αποκαλύψεις.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΥΠΕΡΣΠΙΖΕΣΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΙΑΖΕΤΑΙ.ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΔΩ;ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ,ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΛΑ ,ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙΑ ΜΠΑΛΛΕΤΑ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π.Σ.Ε.
Ε.Λ.Τ.Α.
Κ.Υ.
Χ.Α.
ΤΥΡΙ
ΡΥΖΙ
ΚΑΦΕΣ
ΓΑΛΑ
ΚΑΜΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πεστα ρε ανώνυμε 5 32.
Eδω εχουμε επίπεδο .Γιατι στο δημοτικό συμβουλιο τρια χρονια μιλούσαν για σοβαρα θέματα ;Είχαν επίπεδο παρουσίασαν έργο ;
Eδω βρέ είναι πανεπιστήμιο των ανωνύμων ,(Δάκογλου σου βάζω ιδέες)
Αλήθεια ρε παιδια για τα σκουπίδια ποιος φταίει,για το ότι δεν εχουμε νερό ποιός φταίει .Ειπαμε Πανεπιστήμιο ,όχι παίζουμε

Ανώνυμος είπε...

Καλά ανώνυμε των 5.20 τί ρωτάς; Που ζεις ; Ανενημέρωτο σε βρίσκω. Δε Διαβάζεις Δασμαλίτη; Ένα σωρό φορές έχει γράψει για τα λεφτά ππου πάνε στους δικηγόρους. Και ο Καμιζής στεναχωριόταν γι΄αυτό. Αλλά ήταν πολλές οι εκκρεμότητες και χρειάζονταν και πολύ εξειδικευμένες γνώσεις. Δεν καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όλα αυτά πληρώνονται και "επί τη εμφανίσει";

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι ή ζεις στην κοσμάρα σου και δεν κυκλοφορείς τριγύρω, ή σου ή είσαι άνεργος και σου δίνει εσένα επίδομα "αλληλεγγύης" για να τα γράφεις ή απλώς πρέπει να έχεις πάει το πολύ μέχρι την Δ δημοτικού και το μυαλουδάκι σου είναι ακόμα πλαστελινούλα.... Δεν πας να παίξεις με τα playmobil; Είσαι μικρός ακόμα για κάλπη...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 5.39 ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΕΙ; ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΤΕΝΤΑ; ΔΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 5:46
ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΟ...
ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΤΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΓΛΕΝΤΙΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΓΥΡΟ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟ.
ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΠΑΡΤΕ
ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟ
ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Καμιζής δουλεύει για Λάμπρου.
Τα στρατιωτάκια του τα ξεσκαρτάρισε και τα έστειλε κατά τον πατήρ και με τη συμπεριφορά του συσπείρωσε τους υγιείς συμπολίτες μας.
Είσαι πολύ μεγάλος, μεγάλε !!!!!
Έχεις δίκιο και καμαρώνεις !!!!!
Άμα με τη συμπεριφορά σου αυτή τους στείλεις όλους σπίτι τους και έχουμε Λάμπρου Δήμαρχο, εεεε τότε δεν θα παίζεσαι !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος θα είναι ο Σφυρής.τα σεναρια που λέτε έχουν βάση αλλα η εκκινηση του Λάμπρου άργησε.Ο Λάμπρου πλέον δουλεύει για την δεύτερη θέση και τις επόμενες εκλογές.Το κλειδι είναι οι μικροί συνδυασμοί.Ο Τόκας πιέζεται πιο πολυ
από όλους (κρανιδιώτικο σχημα) ο Λυμπερόπουλος αντέχει αν και δέχεται πολέμο κυρίως απο τα αριστερά (και οι αριστεροί "συναλλασονται" δυστυχώς).Πιστυεω ότι θα μοιραστει στοςυ τρείς το 70-75%(Στο β οι χαμένοι(ο κόσμος) πάνε με Σφυρή οτι και να γίνει κατα πλειοψηφεία ) και γι αυτό βγαίνει άνετα.

Ανώνυμος είπε...

Ο β γύρος είναι ο στόχος 3 κυρίως διεκδικητών: Σφυρής, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος. Ότι και να ακούτε ο Λυμπερόπουλος δουλεύει μεθοδικά χωρίς διαφήμιση αλλά και οικονομικούς πόρους που διαθέτουν οι άλλοι δύο. Ο Λάμπρου εμφανίζεται, χωρίς στην ουσία να είναι, από τα τρία πρώτα ονόματα. Β' γύρος Γεωργόπουλος ή Σφυρής εναντίον Λυμπερόπουλου, με τους δύο πρώτους να κουβαλάνε βαρίδια υποψηφίων τους από προηγούμενες θητείες. Η 25η Μαίου συσπείρωση δυνάμεων και Λύμπε Δήμαρχος ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να το πιστέψω !!!!!
Τώρα, τούτη τη στιγμή, από έκτακτο δελτίο πληροφορήθηκε όλη η Ελλάδα ότι το οστικό κύμα από το μέιλ "βόμβα" του Κούστα που ανήρτησε ο αθεόφοβος ο Δαμαλίτης στις 4:54 πμ ήταν τελικά υπεύθυνο για την έκρηξη στα γραφεία της Τρόικας στην Αθήνα στις 6:12πμ !!!!!
Οι εκρήξεις, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο, τούτη την ώρα κρατούν δυνατά στο συνδυασμό που τον δέχτηκε.
Μακρυά από εμάς !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Λυμπερόπουλος είναι το ερωτηματικό .Αγνωστες οι βουλές του κόσμου στην κάλπη .

Ανώνυμος είπε...

Σε ποδοσφαιρικούς όρους Αθλέτικο Μαδρίτης = Λυμπερόπουλος - ΡΙΚΕΡΣ.
Εγώ είμαι πάντα με τα αουτσάιντερ.
Η κάλπη θα μιλήσει στο τέλος, και ο κόσμος ζητάει νέα και άφθαρτα πρόσωπα να τους εκπροσωπήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Λυμπεροπουλάκια ... μην το παλεύετε ...
Είστε σε λάθος μπλόγκ και σε λάθος ανάρτηση.
Το θέμα εδώ είναι άλλο. Βέβαια το καταλαβαίνω. Δεν ασχολείται και κανείς με εσάς τους ξεχασμένους, θέλετε και εσείς να μιλήσετε και κάτι να πείτε και λέτε, "Δεν τα γράφουμε κι εμείς εκεί που γίνεται ντόρος;"
Άντε παιδάκια, στα δικά σας μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Σας τσούζει το θέμα Λύμπε ε; Ελάτε στο δικό μας blog τότε να τα πούμε από εκεί. Ανύπαρκτε ανώνυμε 7;47 ...
Αν νομίζεις ότι η υπερπροβολή και μόνο είναι αρκετή είσαι πολύ γελασμένος/η ... Ούτε ποιόν υποστηρίζεις δεν μας λες!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο Λύμπε έχασε τον Κούστα και ο 7:55 είναι εκνευρισμένος. Τι να κάνουμε, διάλεξε Καμιζή. Χάσατε ...

Ανώνυμος είπε...

Σας τον χαρίζουμε τον Κούστα σας! Και καλή τύχη στο Γεωργόπουλο που τον μάζεψε απ' τα αζήτητα!

Ανώνυμος είπε...

Πονάει η ΡΙΚΕΡΣ τα τοπικά συμφέροντα.
Τοσο πολύ που και "αριστεροί" κανουν μετεγραφές αφου εκεί μέσα δεν τους παίρνει ούτε λεπτό.Στο επόμενο ΔΣ η τοπική διαπλοκή πάντως θα δεινοπαθήσει με Τόκα -Λυμπεροπουλο στο ΔΣ.
Δεν χρειαζονται πολλοί ,2 να ξέρουν και να θέλουν (λογικά θα είναι τέσσερις).Και θα υπαρχουν και θέλουν ηδη.
Προσαρμοστείτε στη Νέα Ερμιονίδα ,γιατι θα πεσουν πολλές στεναχώριες .Το παρτυ τελείωσε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ.
ΤΟ "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΙς ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ.ΚΑΘΑΡΣΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα πολύ επαναστατικά δεν έχουν σχέση με αυτή την ανάρτηση. Το πήγατε μακρυά το θέμα. Η αριστερά ρε παιδιά δε θέλει να κυβερνήσει. Η διοίκηση έχει ευθύνες. Απέξω και να κάνουμε το δάσκαλο. Θεωρία και άλλο τίποτα. Έχει πάντως κάτι αναρτήσεις για τον Τόκα και τον Λυμπερόπουλο. Καλύτερα γράφτε εκεί. Θα έχει μεγαλύτερη αξία.

Ανώνυμος είπε...

Ο μικρός Κωστάκης,
κάθεται και κλαίει,
γιατί δεν τον παίζουνε,
οι άλλοι στο παιχνίδι.

Σήκω Κωστάκη,
βγάλε το μαντίλι,
κοίτα τους άλλους
κι αποχαιρέτησέ τους.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

8;42 Είσαι αφηρημένος... Ξέχασες τον Τόκα και τον Λάμπρου!

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ανοίγουν το στομα τους για τον Κούστα,ας μαζευτούν!Οταν αυτοί κάθονται στον καναπέ τους περιμένοντας τις οδηγιες του Λεμπέση,ο Κούστας έτρεχε μαζί με τα απορριμματοφόρα για τα σκουπίδια!Όλοι θα φάνε τη σκόνη του Γεωργοπουλου!Και ας θυμηθεί ο Λεμπέσης ποιος του εγραφε τους πανηγυρικούς λόγους και τον έκανε πολιτικό και μετά ας τολμήσει να απειλήσει με τα παπαγαλάκια του!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεωργοπουλάκια και σφυράκια ηρεμήστε! Έρχεται η google!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο ανώνυμος των 9.12 π.μ ποιός είναι; Αυτό σαν κοίζ για χαλαρωση.

Ανώνυμος είπε...

βρε τα καλα παιδακια.γιατι δεν ασχολειστε πολιτικα και μονο?γιατι δεν ρωτάτε για το πετυχημανο εργο κουστα και συν αυτω?γιατι αφου ηταν σε όλα πετυχημένοι εγιναν σκορποχωρι και δεν συνεχισαν τον πετυχημενο συνδυασμο τους?γιατι αλλοι πηγαν από εδώ και αλλοι από εκει?γιατι βριζονται και απειλουντε μεταξυ τους?οντως αλλαξε τον δημο και δεν αλλαξε ο δημος αυτόν.τον γεμισε σκουπίδια,τον υποβαθμισε,εγιναν αδιαφανείς πραξεις,του καταλογισαν χρηματα για παραβαση καθήκοντος και πολλα αλλα.ο δαμαλιτησ το φερεφωνο που του εδιναν εγγραφα και τον χρησιμοποιουσαν σαν προπαγανδιστη τους εστειλε αδιάβαστους ολους.ογεωργοπουλος αδύναμος να απευθυνθεί σε νεα προσωπα παρασυρθηκε να κλεισει συνδυασμο και την πατησε την μπανανοφλουδα.ολοι είναι σαν την μυγα μες το γαλα.καμιζικοι αποτυχημένοι,ναζιστικα μορφωματα,αριστεροι πουλημένοι,ουρα του καμιζη είναι ολοι.τι πετυχαν και θελουν να το συνεχισουν η δεν ολοκληρωσαν?αλλο από την καταστροφή.ο κοσμος εχει μνημη και δεν ξεχνα.

Ανώνυμος είπε...

φιλε τον 3.26 που κανεις το κουιζ για τον 9.12.μαλλον είναι τοσο ξεκαθαρο που με προκαλεσε να σου απαντησω.ειναι ο δαμαλιτης.

Ανώνυμος είπε...

Παρατρεχάμενοι ανώνυμοι όλοι σας των υποψηφίων αρχηγών σας, σημειώστε όλοι σας: Κάτι παραπάνω από μήνας μόνο έχει μείνει μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Ο μόνος αντικειμενικός τρόπος να σχηματίσουν οι ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ δημότες - που πραγματικά ενδιαφέρονται για το αύριο του τόπου, έτσι;- συμπέρασμα είναι να διεξαχθεί debate μεταξύ όλων των υποψηφίων δημάρχων. Μόνο μια πολιτική αντιπαράθεση με τεκμηριωμένες θέσεις πάνω στα φλέγοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Ερμιονίδας ανάμεσα σε Λυμπερόπουλο, Σφυρή, Γεωργόπουλο, Λάμπρου και Τόκα θα δείξει ποιός έχει τα εχέγγυα και τους κατάλληλους συνεργάτες, να ηγηθεί και να δουλέψει για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Εννοείται, πέρα και έξω από κομματικά συμφέροντα. Η κίνηση ΡΙΚΕΡΣ ρίχνει το γάντι και ζητάει από Γεωργόπουλο, Σφυρή, Λάμπρου και Τόκα σε DEBATE, με τηλεοπτική κάλυψη και συμμετοχή δημοτών, ώστε να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Ο τόπος η θεματολογία, και ο χρόνος να συζητηθεί ώστε να υπάρξει συναίνεση από όλες τις πλευρές. Δημοσιογράφοι και διαχειριστές των blogs, αναμένουμε και την δική σας απάντησή. Με εκτίμηση, η κίνηση ΡΙΚΕΡ Συμμετοχή.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 5.33 Πρώτον: είσαι σε λάθος ανάρτηση.Δεύτερον: μας έγραψες τα απομνημονευματά σου βρε αδελφέ. Εδώ φίλε μου αναλύουμε το φαινόμενο Κούστα. Αφού έχετε δικά σας μπλόκ γιατί δεν γράφετε εκεί; Αλλά εδώ έχει κίνηση. Καλά δεν διάβασες των 5.19; Σε παρακαλώ μην αρχίσεις αυτά που έγραφε ο 10 Απριλίου 2014 - 6:24 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 5,19 ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΦΡΟΥΣ.
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΘΕΙΑ.
ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ 37 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΟΛΟΙ
ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΘΟΥΝΕ
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ.ΑΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ
ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

5;45 η ανάρτηση σε blog μας βεβαίως θα αναρτηθεί, και μάλιστα, ΕΠΩΝΥΜΩΣ. Eπί της ουσίας όμως, δεν βλέπω απάντηση, αν και είναι ακόμα νωρίς. Τι έγινε, οι περισπούδαστοι αρχηγοί σας θα βγουν κάποια στιγμή να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα ή θα συνεχίζουν να παίζουν μπάλλα από την εξέδρα ή να παίζουν με τα τσικό τους; ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ, ΣΦΥΡΗ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΤΟΚΑ περιμένουμε απάντηση. Eπίκειται συνέχεια σε άλλα sites και blogs, αν και εφόσον οι διαχειριστές τους το επιτρέψουν . Όσο για τον Κούστα, τάπαμε, καμμένο χαρτί όπως και τα σκουπίδια που είχε την θεσμική αρμοδιότητα να επιλύσει... Γεωργόπουλε, τ' ακούς;

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Δημαράκης με τον Σφυρή.Η απάντηση ήρθε και ειναι καταλυτική.
Κοιταχτε να δείτε οι πολλές παραταξεις φέρνουν αλλαγή στην Ερμιονίδα .Πλέον πολυς κόσμος που το σκεφτόταν να μπλέξει με τους συνήθεις υπόπτους που μονοπωλούσαν τα κοινά
εχει πλέον το άλλοθι να μπεί στην τοπική πολιτική.Ετσι οποιος και να βγεί νέος δήμαρχος το νέο δημοτικό Συμβούλιο θα ειναι πολυ ποιοτικότερο και σαφώς πιο αντιπροσωπευτικό απο το προηγούμενο. Γιατι οι πιο πολλοί απο αυτούς που εκλέγονταν για διαφορους λόγους δεν ειχαν θέση στα σπιτια αυτων που τους ψήφιζαν ουτε για καφέ.(αντιφαση) ,τόσο ανυποληπτοι ήταν.Απλά επειδή καποιοi έπρεπε να βγούν ,στέλναμe εκεί (έβαζαν και το χερι τους οι επικεφαλής για να αποκλείσουν αυτούς που άξιζαν και δεν ήταν φερέφωνα τους ) δονζουαν της συμφοράς,αυτάρεσκα τσιράκια,άφωνε ς κυρίες για να γεμίσει το τραπεζι.
Εξαιρέσεις υπήρξαν βέβαια ,λιγοστές.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά προσεχτε τα επαναστατικά .Που θα το φανταζόταν ο Δακογλου ότι θα αντιμετώπιζε τον ¨κομμουνιστικόν¨" κίνδυνο στο μαγαζί του.
Πολύδωρα φίλτατε ,αν το έκανες αυτο το 1950 αλλα και στην αγαπητή σου επταετία και φιλοξενούσες τέτοια πράγματα θα ειχες εκτοπισθεί για προώθηση ιδεών όπως η ισονομία,η κοινωνική δικαιοσύνη ,η ισοπολιτεία ,η το απερίγραπτο όρο λαοκρατία (ακουσον ,ακουσον)
Σε χαίρομαι πάντως που δεν εσβησε τιποτα απο αυτα τα αριστερά αλλά αυτα που έπρεπε.
Σε χαίρομαι πάντως που δρέπτεις τα αγαθά της προβληματικής αλλα υπαρκτής δημοκρατίας .
Σε χαίρομαι που υπερβαινεις τον ίδιο τον ευατό σου.

Ανώνυμος είπε...

Εεεε τώρα αφού ήρθε ο καταλύτης ο Δημαράκης, οι υπόλοιποι στρίβουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ανακοίνωση του καταλύτη, ο Δαμαλίτης στα πρόθυρα εγκεφαλικού !!!!!!!
Το Κ.Υ. να τον σώσει .
Του το χρωστάνε άλλωστε. Αλλά και μέχρι τις εκλογές τον χρειάζονται ....

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορω να καταλαβω τι καταλαβε ο συγκεκριμενος και θελει να ξαναβαλει.
ασχετα με το ποιος θα βγει , αυτο που ειναι κοινα αποδεκτο ειναι οτι η τετραετια καμιζη , ηταν ποιο καταστροφικη και απο την κατοχη των γερμανων το 40, και οι υπο αυτων ΄΄αχρηστοι΄΄ δημ. συμβουλοι , δεν κανουν ουτε για λιμενεργατες .... κα ειδικα ο σταυρακης που ειναι ο ποιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ αντιδημαρχος καθαριοτητας που περασε..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1.07 δεν κατάλαβες τί κατάλαβε; Μα είδε ότι άρχισαν τα σεμινάρια και πιστεύω ότι γι' αυτό το αποφάσισε. Γιατί τα σεμινάρια (φροντηστηριακά μαθήματα) δεν τα κάνει όποιος κι όποιος. Τώρα βέβαια μπαίνουν πολλά ερωτήματα. Θα αποδώσει στα μαθήματα; Θα δείξει επιμέλεια; Θα περάσει τις εξετάσεις; Θα κρατάει τις απαραίτητες σημειώσεις; Ύστερα αν έχουν γίνει κατατακτήριες εξετάσεις και τις έχει περάσει λόγω προϋπηρεσίας, γιατί να μην κατέβει! Ας μην κρίνουμε όμως από το πρώτο μάθημα.

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε να αρθεί το απορρητο και να δούμε αν και απο την "θιγομενη" παράταξη γράφουν μέλη της εναντίον των άλλων παρατάξεων.
Εκει να δεις γέλια ή κλάματα που θα εχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αχ! κ' εγώ την ίδια απορία έχω. Μάλλον δεν θα κοιμηθώ απόψε. Θα μου γίνει εφιάλτης!