Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ανακοινώθηκε ο Γιώργος Γαβρήλος ως υπ. αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, της παράταξης «Πελοπόννησος πρώτα» με υπ. Περιφερειάρχη τον Οδ. Βουδούρη

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας,
Γιώργος Γαβρήλος, με τον Οδυσσέα Βουδούρη

Ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Γαβρήλος θα ηγηθεί στην Αργολίδα, ως αντιπεριφερειάρχης, του ψηφοδελτίου της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος πρώτα», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Οδυσσέα Βουδούρη.

Η οριστική απόφαση του ανακοινώθηκε επισήμως το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ παρευρίσκετο στις εκδηλώσεις για την γιορτή της Τουλίπας, στα Δίδυμα της Ερμιονίδας.
Ο Γιώργος Γαβρήλος, αμέσως μετά την επίσημη γνωστοποίηση του ηγετικού του ρόλου, έσπευσε να συναντήσει δύο διακεκριμένους Ερμιονιδείς, μια  συνδικαλίστρια και ένα έμπειρο και δημοφιλή αυτοδιοικητικό, προχωρώντας χωρίς καθυστερήσεις στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου, στην Αργολίδα.


Την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση, κατά την οποία, θα παρουσιασθεί το ψηφοδέλτιο από τον ίδιο το ψηφοδέλτιο της Αργολίδας, παρόντος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Οδυσσέα Βουδούρη.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό και έχει αρχηγό τον Τσίπρα

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της ΝΟΔΕ, δεν θα υπάρξει κανένα ψηφοδέλτιο στην Αργολίδα που να έχει Νεοδημοκράτη υποψήφιο ως αντιπεριφερειάρχη; Ντε και καλά μου λέτε ότι "είμαι ελεύθερος να ψηφίσω όποιον θέλω αρκεί να είναι πασόκος;"
ΟΝΝΑΔΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία. Υποψήφιο Περιφερειάρχη έχουμε εδώ και ένα μήνα. Υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη αποκτήσαμε μόλις χτες. Υποψήφιους Περιφερειακούς Σύμβουλους θα δούμε ή να πάμε να ψηφίσουμε τη Μαντά στον Τατούλη;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί όλοι που προσπαθούσαν να γίνουν αντιπεριφερειάρχες, τώρα θα μπουν στο ψηφοδέλτιο να το δυναμώσουν;

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΒΛΆΚΕς Ας ΜΠΟΎΝΕ. ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥς ΠΟΥΝΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΔΕ ΜΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΛΟΓΑ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΟΥΑΝ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΒΡΗΛΟ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΤΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.
ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΔΩ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΩΡ. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΗΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύριζα στην Αργολίδα ειχε 3-4 % με το ζόρι.Τώρα θα πάει 35% .Δεν είναι παράλογο να εκπροσωπείται απο άνθρωπους του επιπλέον 30 %.Εξ αλλου και παλιοτερα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ ειχαν αδερφικές σχέσεις με το Πασοκ.
Πχ Νίκος Παππάς με τον Δημητρη Καμιζη στην Ερμιονίδα
Οπότε μην είστε υπερβολικοί
..

Ανώνυμος είπε...

Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλά θακάνει όμως Γαβρήλος αφού έχει αποστασιοπηειθεί από το πασοκ και πολιτέυεται με το σύριζα να πει και καμιά κουβέντα δημόσια υπέ του σύριζα. όχι να παίζουμε σε δύο ταμπλώ.
Περιμένω δημόσια πρόσκληση για τους συμβούλους και όχι παζάρια.