Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Νοσηλεύεται κατ’ οίκον, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, με εντολή ιατρών

Η ανήσυχη φύση του και η υψηλή αίσθηση καθήκοντος που διακατέχουν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, έφεραν ως αποτέλεσμα την πρόωρη έξοδό του από το Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου ο Δημήτρης Κωστούρος νοσηλευόταν από την προηγούμενη Τρίτη με υψηλό πυρετό λόγω πνευμονία.
Οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν επέμεναν να παραμείνει 5 ημέρες ακόμη αλλά…. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, την Παρασκευή 25η Ιουλίου, υπέγραψε ότι διακόπτει τη νοσηλεία και φεύγει με δική του απόφαση.


Τώρα, παραμένει σε κατ’ οίκον νοσηλεία, με αυστηρό πρόγραμμα, την τήρηση του οποίου επιμελείται η οικογένειά του και ειδική διατροφή που έχει σαν στόχο την ενδυνάμωση του οργανισμού του.
Να θυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, παραμέλησε την αντιμετώπιση της υπερκόπωσης που υπέστη λόγω της προεκλογικής υπερπροσπάθειας. Αυτό, σε συνδυασμό με την επιμελή άσκηση των αυξημένων μετεκλογικών δημαρχιακών υποχρεώσεων, είχε ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού του συστήματος και τελικώς την έκτακτη εισαγωγή στο νοσοκομείο με Πνευμονία.

Ο Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος έχει ήδη ανακάμψει, χάρις στην ισχυρή του κράση, με αυστηρές εντολές των θεραπόντων ιατρών, θα παραμείνει για ανάπαυση και συνέχιση της θεραπευτικής αγωγής για 10 ακόμη ημέρες, «κλεισμένος στο σπίτι του», δίνοντας την ευκαιρία στην οικογένειά του να ζήσει μαζί του περισσότερο χρόνο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω τον ειδα προχθες στο τολο

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που τον είδες στο Τολό αν λες ψέμματα να πάθεις 100 φορές χειρότερα από αυτόν. Χα, χα, χα. Περίμενε να αρρωστήσεις ψευτάκο από μέρα σε μέρα

Ανώνυμος είπε...

Κωστούρο κοίτα να ξεκουραστείς καλά γιατί έρχονται μπεξίματα με τις θέσεις που θα μοιράσεις μετά την 1η Σεπτέμβρη σ' αυτούς που εκλέχτηκαν