Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Οι γυναίκες που αναζητούν «σεξουαλικό συμπλήρωμα» είναι κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες από τους άντρες.

** Το 2014 οι γυναίκες που αναζητούν επιπλέον σεξ εκτός σχέσης ξεπερνούν τους άντρες (με ποσοστά 77% και 72% αντίστοιχα)
** Μόλις το 19% των γυναικών που κάνουν απιστία δηλώνουν πως ο επί χρόνια σύντροφός τους μπορεί να ανταποκριθεί στις ερωτικές επιθυμίες τους
Κορυφαία ιστοσελίδα για δεσμευμένους που αναζητούν μια απιστία, το 2013 έκανε στα μέλη της τρεις απλές ερωτήσεις σχετικά με τις μακροχρόνιες σχέσεις τους, τις οποίες επανέλαβε φέτος.
Η σύγκριση των αποτελεσμάτων του 2013 και του 2014, όπως προέκυψαν από τις απαντήσεις 4746 αντρών και 2456 γυναικών, οι οποίοι συνηθίζουν την απιστία, δείχνει σημαντικότατη αύξηση τόσο της σεξουαλικής επιθυμίας των γυναικών, όσο και της αυτοπεποίθησής τους σχετικά με τις ικανότητές τους στο κρεβάτι. Τα αποτελέσματα αυτά περνάνε σαφώς το μήνυμα ότι οι άντρες απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν.


Πέρσι, το 81% των αντρών και το 58% των γυναικών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση αναζητούσαν σεξ εκτός της σχέσης τους.
Φέτος τα αποτελέσματα έχουν αναστραφεί, με τις γυναίκες να θέλουν περισσότερο σεξ από τους άντρες. Το ποσοστό των γυναικών που αναζητούν σεξ εκτός σχέσης σημείωσε αύξηση 19 ποσοστιαίες μονάδες και ανήλθε στο 77%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών έπεσε στο 72%, μειωμένο κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες. Συνεπώς, οι γυναίκες που αναζητούν «σεξουαλικό συμπλήρωμα» είναι κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες από τους άντρες.
Αυτό ενδέχεται να οφείλετε στο γεγονός ότι το 81% των γυναικών δηλώνουν πως ο σύντροφός τους δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σεξουαλικές ορέξεις τους. Στην κατηγορία αυτή σημειώθηκε εντυπωσιακή αύξηση της τάξης των 22 ποσοστιαίων μονάδων. Επιπλέον, οι γυναίκες είναι ολοένα και πιο σίγουρες για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι (αύξηση 10 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2013), καθώς το 54% δηλώνουν ότι θεωρούν πως ανταποκρίνονται στις ερωτικές προσδοκίες του εραστή τους.
Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ιστοσελίδα, κ. Sigurd Vedal, δήλωσε πως οι γυναίκες αφυπνίστηκαν σεξουαλικά, αλλά δεν παίρνουν την ικανοποίηση που θέλουν μέσα στη σχέση τους.

«Πλέον, οι άντρες είναι εκείνοι που επικαλούνται τη βολική δικαιολογία του “πονοκεφάλου" όταν βρίσκονται στο κρεβάτι. Οι γυναίκες είναι απαιτητικές στο θέμα σεξ και οι άντρες απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Έτσι, οι κυρίες γίνονται όλο και πιο επινοητικές και βρίσκουν τρόπους να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: