Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΘΕΡΜΗΣΙΑ: “Γυαλιά καρφιά” και όμορφο θέαμα, στην άμμο του «Μakis inn»

Με την συμμετοχή 120 αθλητών και αθλητριών, ολοκληρώθηκε το 3Ο τουρνουά «ASSADO BEACH VOLLEY 2014».  Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις του παραλιακού ξενοδοχείου «Μaκιs inn», στην Θερμησία.


Πρωταθλήτρια στην κατηγορία των ανδρών, αναδείχτηκε η ομάδα «Γυαλιά καρφιά», αποτελούμενη από τους Ηλία Δαγρέ, Αλέξανδρο Δαγρέ, Γιώργο Δαγρέ και Νίκο Νάκη.
Στις γυναίκες, επικράτησε η ομάδα «DSD»,  με τις Σωτηρία Μπουρίκα, Δήμητρα Μπουρίκα και Δήμητρα Δελιέζα.
 Στους αγώνες παίδων,  κυριάρχησαν οι Ηλίας Κατσάβελας, Ανδρέας Πουλής και Πέτρος Δαγρές.
Τους αγώνες διαιτήτευσε, ο  κ. Μιχάλης  Γκιων, για 3η συνεχόμενη χρονιά,  διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
«Άρωμα» υψηλού πρωταθλητισμού, στην αθλητική εκδήλωση, προσέδωσαν με την παρουσία τους, διάσημοι αθλητές της Α1 (Βόλεϊ Σάλας και Μπητς Βόλεϊ) Ντίντα Νάστου, Σόφι Καψάμπελη Παντεληνίκο Τσακόγια και Αντρέα Μπαρμπεστέα, οι οποίοι κυριολεκτικά καθήλωσαν, με τις προσπάθειες τους εκατοντάδες λάτρεις της πετοσφαίρισης, που παρακολούθησαν αγώνα επίδειξης, του αθλήματος.
Στην καλοκαιρινή γιορτή του βόλεϊ, στην Θερμησία, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και απένειμαν τα βραβεία στους νικητές, ο νέος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ερμιόνης, κ. Χρήστος Δαγκλής, ο Λιμενάρχης Ερμιόνης κ. Ιάκωβος Δρόσος και ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Θερμησίας, κ. Ηλίας Κατσάβελας.
Χορηγοί της διοργάνωσης, ήταν η οικογένεια Κοροντίνη, το «Μakis inn Resort», Elaia greek cucine, Assado Bay, MIGOVR, o καπετάν Κωνσταντίνος Βελετάκος. 
Για Τρίτη συνεχή χρονιά, την «ψυχή» της εκδήλωσης, αποτέλεσε η κ. Μαρία Οικονόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: