Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Νίκος Ιωαννίδης: Ένας Αχαιός Ταξίαρχος στην Ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδος

Νίκος Ιωαννίδης: Ταξίαρχος, Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδος
Ως  Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδος ανέλαβε, μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων των ανωτάτων αξιωματικών, ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ κ. Νίκος Ιωαννίδης.
Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής, γεννήθηκε το 1958 στην Πάτρα. Κατετάγη το έτος 1982 στην Αστυνομία Πόλεων και το 1986 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, από όπου και αποφοίτησε το 1989.
Έκτοτε υπηρέτησε με επιτυχία και διακρίσεις σε διάφορες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα Τροχαίας (διετέλεσε Διοικητής Τροχαίας Πατρών επί τριετία).
Προήχθη σε Αστυνομικό Διευθυντή το 2011 και τοποθετήθηκε ως διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας όπου και παρέμεινε με σημαντικές επιτυχίες επί διετία.


Το 2013 προήχθη σε Ταξίαρχο και τοποθετήθηκε ως Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου.
Ο Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Ιωαννίδης έρχεται στην Αργολίδα, ως Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδος, από την  καταργηθείσα Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδος.
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών τα οποία σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου», ο Ταξίαρχος Νίκος Ιωαννίδης έχει ως βασική κατεύθυνση της διοίκησης που ασκεί, «την εμπέδωση αισθήματος εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και των αστυνομικών» και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην «συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, τη βοήθεια των οποίων θεωρεί απαραίτητη για το έργο της επιτυχούς αστυνόμευσης».



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ακριβώς!!!!!!! Δεν πάει άλλο εδώ και πολυυυυυυ καιρό!!!! Για να δούμε... Μακάρι!!!