Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ναύπλιον: Τρίτωσε το κακό! Πρώτα ο Δήμαρχος! Μετά η ΔΕΗ και τέλος (;) το νερό.

Με το λιμάνι να εκβαθύνεται και τον προβλήτα του να στερεώνεται. Με την αποχέτευση του Δρεπάνου να προχωρά. Με το έργο μεταφοράς πόσιμου νερού στο Τολό (και όχι μόνο) να δημοπρατείται. Με το ΤΑΪΠΕΔ να παραχωρεί στον Δήμο χρήσιμα γι’ αυτόν αστικά ακίνητα (κτίρια και οικόπεδα). Με το Μπούρτζι και το Τελωνείο να αποκαθίστανται και να αξιοποιούνται τουριστικά προς όφελος της πόλης. Με τη Δημοτική Αρχή του επανεκλεγέντος Δημήτρη Κωστούρου να ορκίζεται στις 31 Αυγούστου και να αναλαμβάνει τις τύχες του Δήμου από 1ης Σεπτεμβρίου… έ! ήταν φυσικό, κάποιοι να εξαπολύσουν τα «ξόμπλια» τους κατά του Ναυπλίου.
Τα πρώτα σκάγια χτύπησαν την κεφαλή.


Ο συνδυασμός υπερκόπωσης, κάμψης του ανοσοποιητικού, και πνευμονίας, έστειλαν τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο στο νοσοκομείο και μετά στο σπίτι για ανάρρωση, επί ένα μήνα σχεδόν.
Μετά, μέσα στον Δεκαπενταύγουστο και τον καύσωνα, με τα ξενοδοχεία της πόλης να κτυπούν πληρότητα 100%, ήρθε η ΔΕΗ με παρατεταμένη διακοπή του ρεύματος.
Και την ώρα που, χθες, λέγαμε «Δόξα τω Θεώ», να οι βλάβες στον κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΝ και ο Δήμος να μένει χωρίς νερό.
Μήπως θα έπρεπε να καλέσουμε κάποιον παπά να διαβάσει κάποια ευχή;

Σαράντος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μας δουλευεις ρε φιλε? με τους αχρηστους που μπλεξαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι οι άχρηστοι ρε καραγκιόζη. Δουλεύουμε μέσα στο νερό 15 ώρες ασταμάτητα όλη νύχτα και όλη μέρα και σύ μας λες άχρηστους. Είμαι σίγουρος ότι εισαι τεμπέλης εξ επαγγέλματος. Επίσης σίγουρος ότι δεν είσαι αντρας γιατί αν ήσουνα θα έγραφες το όνομά σου. Παράτα μας λοιπόν μωρη ανώνυμη.
Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Εάν είναι δυνατόν. Μία εσφαλμένη προεκτίμηση του χρόνου αποκατάστασης μιας τόσο σοβαρής βλάβης να δημιουργεί έριδες και άλλες σπέκουλες. Αν και η βλάβη ήταν άκρως σοβαρή, αυτή αποκαταστάθηκε σε λιγότερο από 24ωρο που είναι η προθεσμία επικινδυνότητας για τη δημόσια υγεία. Κι αυτό αποκλειστικά με το εργατοτεχνικό προσωπικό της επιχείρησης πέραν του κανονικού ωραρίου τους και παρά τυχόν αδειών θερινής περιόδου. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που είναι και συντοπίτες μας και ας αφήσουν οι καρεκλοκένταυροι τις μακακίες. Εξάλλου ας μην προχωρήσουμε σε ΕΔΕ πότε και ποιος κατασκεύσε τον προβληματικό αγωγό και γιατί παρελήφθη και από ποιους. Λοιπόν και πάλι μπράβο.