Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Νταβάκος: Σας καλοσωρίζω στο πρώτο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου!

Χρήστος Νταβάκος

Ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου, Χρήστος Νταβάκος, στην πρώτη συνάντηση των εκλεγμένων Συμβούλων, στην οποία παρέστη και για λίγο ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημ. Κωστούρος, καθόρισε, με μία σύντομη ομιλία του, τους άξονες που θα πρέπει να πολιτευτεί το αιρετό όργανο της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου.

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡ. ΝΤΑΒΑΚΟΥ

«Το Τοπικό Συμβούλιο Ναυπλίου, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τις προηγούμενες θητείες ήταν αρκετά έως πολύ υποβαθμισμένο. Πιστεύω πως αυτό μπορεί να αλλάξει. Εξαρτάται κατά πολύ μεγάλο βαθμό από εμάς.

Το Τοπικό Συμβούλιο έχει πολλές αρμοδιότητες. Είναι στο χέρι μας να το κάνουμε ένα ισχυρό όργανο και να το χρησιμοποιήσουμε όλοι μαζί, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, για ένα και μοναδικό σκοπό: την καλή λειτουργία και την ανάπτυξη της πόλης μας.

Μιας πόλης μεγάλης ιστορικής σημασίας και σπάνιας ομορφιάς, που όμως υστερεί σε πολλά θέματα, όπως:

- στην απλή καθημερινότητα των πολιτών

- την καθαριότητα

- το κυκλοφοριακό,

- το παρκάρισμα

- την πρόσβαση των πολιτών σε πεζοδρόμια, πεζόδρομους, πλατείες κ.τ.λ.

Μεγάλο θέμα η μη τήρηση της νομιμότητας και η μόνιμη ατιμωρησία σε κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν, χωρίς να παίρνουν την άδεια κανενός.

Γενικά όλοι έχουμε πρόβλημα νοοτροπίας. Εμείς οι εκλεγμένοι, οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες, ακόμη και τα όργανα της τάξης.

Ειδικά εμείς οι αιρετοί θα πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε αποφάσεις που θα αποσκοπούν στην λύση των προβλημάτων του συνόλου των  πολιτών. Δεν βρισκόμαστε εδώ για να βολέψουμε κάποιους φίλους  συγγενείς ή πελάτες κ.τ.λ. θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους!

Ελπιζω πως έχοντας και την στήριξη του δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου  και την καλή συνεργασία μεταξύ μας, το Τοπικό Συμβούλιο να μπορέσει να αποδώσει έργο και καλές υπηρεσίες στην πόλη μας.

Εύχομαι  καλή αρχή, καλή δύναμη, και καλή μας επιτυχία»!!!

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: