Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Ποιοι θα διοικήσουν τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου

Πόπη Καλκούνου: ΔΟΠΠΑΤ
Ολοκληρώθηκε χτες, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ορισμός των προέδρων και των μελών των Νομικών προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων.
Οι Πρόεδροι και αντιπρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, όπως και η πλειοψηφία των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, προέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας.
Δημοσιεύουμε κατωτέρω τους Προέδρους και τους αντιπροέδρους των Νομικών Προσώπων:
-  «Δημοτικός Οργανισμός   Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος Δήμου   Ναυπλιέων» (ΔΟΠΠΑΤ).
«Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου».
«Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων».
«Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων».
«Ιωάννης  Καποδίστριας».
«Δημοτικός Οργανισμός   Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης  Δήμου Ναυπλιέων».


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός   Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος Δήμου   Ναυπλιέων» (ΔΟΠΠΑΤ) ορίστηκε η κα. Καλιόπη Καλκούνου και αντιπρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Λέντζος.
-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. «Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου» ορίστηκε ο Δημήτριος Κωστούρος και αντιπρόεδρος ο κ. Αλέξανδρος Λυκομήτρος.
Παύλος Χρηστίδης: Σχολ. Επιτροπές
-Πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων» ορίστηκε ο κ. Παύλος Χρηστίδης και αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Τζαρίμας.
Πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων» ορίστηκε ο κ. Παύλος Χρηστίδης και αντιπρόεδρος ο κ. Σταύρος Γαβρήλος.
-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ιωάννης  Καποδίστριας» ορίστηκε ο κ. Κωσταντίνος Χελιώτης και αντιπρόεδρος ο κ. Στυλιανός Καρατάσος.
-Πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός   Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης  Δήμου Ναυπλιέων» (ΔΟΚΟΙΠΑΝ) ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Αρματάς και αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Ρούτουλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: