Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΚΑΔΙΑ: Τοπικά προϊόντα και τουριστική προβολή προς την Κύπρο

Η εκδήλωση καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, έδωσε την ευκαιρία στην ευρηματική διοίκηση του ΕΒΕ Αρκαδίας να καλλιεργήσει την εξαγωγική προσπάθεια και την τουριστική επιλογή της Αρκαδίας, …στην Κύπρο.
Αξιοποιώντας την παρουσία του Πρέσβη της Κύπρου κ. Κυριάκου Κενεβέζου, στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Αρκαδίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας, συναντήθηκε μαζί του και συζήτησαν θέματα που  αφορούσαν την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών, την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Αρκαδίας στην Κύπρο και την ποικιλομορφία του τουρισμού στην Αρκαδία.


Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και δεσμεύθηκαν για αμοιβαίες επισκέψεις επιχειρηματικών αποστολών για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ανάπτυξη των εμπορικών τους σχέσεων.
Στην συνάντηση, που έγινε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, ήσαν «λειτουργικά παρόντες», ο Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αριστείδης Γιαπαλής και ο Πρόεδρος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Δημήτριος Θωμάκος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη μνεία και στην επιτυχή πορεία της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε θέματα που αφορούν την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: