Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο Αστέρας θα κοιτάξει την Μπεσίκτας κατάματα μέσα στο κατάμεστο 'Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'

# Πανέτοιμοι Γκόϊαν και Κουρμπέλης
#Σόκ  με τον Αργεντίνο Άσσο Μάρτιν Ρόλε
Μετά την αναβολή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και γενικότερα της 11ης αγωνιστικής, ο Αστέρας στρέφει την προσοχή του ξανά στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς υποδέχεται την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου (22.05) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Τούρκικη Μπεσίκτας, σε ένα παιχνίδι που θέλει μόνο νίκη για να διατηρηθεί «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του EUROPA LEAGUE.

Μπορεί ο Αστέρας, να έχασε το αήττητο της έδρας του, από την Τόττεναμ, αλλά δεν παύει να είναι πολύ δυνατός στην Τρίπολη και να ψάχνει μία ακόμα υπέρβαση, στη φετινή του πορεία στο EUROPA LEAGUE. Άλλωστε, πριν τον αγώνα με την Αγγλική ομάδα μετρούσε φέτος τέσσερις συνεχόμενες νίκες (και επτά παιχνίδια στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» χωρίς ήττα).
Το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο, είναι «όλα τα λεφτά» αυτή την εβδομάδα στο EUROPA LEAGUE, αφού με νίκη ο Αστέρας ξαναμπαίνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης (8 βαθμοί Μπεσίκτας, 7 Αστέρας) και όχι μόνο αυτό, καθώς θα υπερτερεί της Τούρκικης ομάδας σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Αστέρας στον πρώτο του αγώνα, σε όμιλο του EUROPA LEAGUE κατάφερε να πάρει το βαθμό ισοπαλίας, στο «Ολυμπιακό Στάδιο  «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Φακούντο Πάρα στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, που μπορεί εκτός της ιστορικής του σημασίας ως το πρώτο γκολ του Αστέρα σε παιχνίδι ομίλου, να αποδειχθεί καθοριστικό και στην υπόθεση -πρόκριση στους «32».
Στα ευχάριστα των τελευταίων ημερών, είναι πώς έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και έχουν τεθεί στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, ο Ντορίν Γκόϊαν και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όμως στον αντίποδα δεν υπολογίζεται ο Μάρτιν Ρόλε, που έπαθε κάταγμα στην κάτω γνάθο, στο «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα νέων, (Κ-20).



Τις επόμενες ημέρες, θα γίνει γνωστό από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης πότε θα βγουν τα «μαγικά χαρτάκια», του αγώνα και σε τι τιμή θα κοστολογηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: