Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζεται με επιτυχία η λειτουργία του «Χωριού του Αϊ Βασίλη» στο Βέλο

Απρόσκοπτα και με μεγάλη προσέλευση, συνεχίζεται η λειτουργία του «Χωριού του Άϊ Βασίλη»  στο Βέλο.
Καθημερινά από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα από εκδηλώσεις για μικρούς αλλά και μεγάλους που θα ήθελαν να περιπλανηθούν σε μία όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλές δράσεις και πολλά παιχνίδια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΩΣ  21/12/2014
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 4.00 μ.μ.  (3 εκδηλώσεις)
Το «Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο Λέχαιου σε συνεργασία με τη λέσχη ανάγνωσης Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιαλίου «Απόλλων» δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να γράψουν χριστουγεννιάτικα γράμματα και ευχές. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν αφήγηση παραμυθιού και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στις 6.30 μμ τα τμήματα παιδικό -εφηβικό & ενηλίκων θα παρουσιάσουν λαϊκούς χορούς και μοντέρνες χορογραφίες.
Στις 7.00 μ.μ. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου «Μέγας Αλέξανδρος» και ο Χορευτικός και Λαογραφικός Σύλλογος Άσσου «Η ΡΕΑ» θα μας ταξιδέψουν σε ρυθμούς Λάτιν.


ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (5 εκδηλώσεις)
Στις 11.00 π.μ. Τα κορίτσια του γυμναστηρίου ALTIUS θα παρουσιάσουν μοντέρνες χορογραφίες.
Στις 4.00 μ.μ. Το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο Λεχαίου θα κατασκευάσει με τους μικρούς μας φίλους χριστουγεννιάτικα στολίδια και θα ψήσει χριστουγεννιάτικα γλυκά. Θα ακολουθήσουν ομαδικά παιχνίδια που θα χαρίσουν γέλιο και ξεγνοιασιά. Τέλος θα ντυθούν καλικαντζαράκια και θα αναστατώσουν το χωριό του Άϊ Βασίλη με τις τρέλες τους και τα χορευτικά τους.
Στις 7.00 μ.μ. Το ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς με πολλές εκπλήξεις.
Στις 7.30 μ.μ.  Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κοκκωνίου «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ» θα μας ταξιδέψουν με Λάτιν χορογραφίες.

Παράλληλα, την Κυριακή στις 4.00 μ.μ και στις 6.00 μ.μ το Δημοτικό Θέατρο Βέλου Βόχας θα δώσει το παρών στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Άϊ Βασίλη, με δύο παραστάσεις. Θα πλέξει την ανάγνωση με τη θεατρική απόδοση στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Κυριάκου Χαρίτου «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: