Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο

Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο επιλογής και συμπλήρωσης των ψηφοδελτίων του, είναι Σολομώντειος. Θα συμμετέχουν οι εν ενεργεία Βουλευτές του κόμματος, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, από κάθε Περιφερειακή Ενότητα, εφ’ όσον το επιθυμούν. Οι θέσεις που απομένουν θα καλύπτονται μετά από πρόταση των κατά τόπους Νομαρχιακών Επιτροπών. Σε περίπτωση που οι προτεινόμενοι υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις, την τελική απόφαση θα λαμβάνει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.
Στην Αργολίδα, οι δύο θέσεις του ψηφοδελτίου καλύπτονται από τον βουλευτή Δημήτρη Κοδέλα και τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γαβρήλο. Στην Αρκαδία, ομοίως, από τον Βουλευτή Παναγιώτη Ζαχαριά με τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Παν. Γατσόπουλο, να το σκέφτεται ακόμη.


Στην Κορινθία, είναι βεβαία η υποψηφιότητα του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Κουρεμπέ και στην Λακωνία του Σταύρου Χρυσαδάκου. Ο Νίκος Πατσαρίνος είναι αποφασισμένος να παραμείνει στην Περιφέρεια σηκώνοντας το βάρος της αντιπαράθεσης με τον Πέτρο Τατούλη και έτσι, στην Μεσσηνία, ο Θανάσης Πετράκος θα πλαισιωθεί από νέα πρόσωπα.

Αυτή τη φορά, όπως δήλωσε στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου» κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναλωθεί με διαδικασίες βάσης εν ώρα μάχης, καθυστερώντας μέχρι να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτιά του. Οι διαδικασίες βάσης των Νομαρχιακών Οργανώσεων θα ξεκινήσουν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: