Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνος 2-0



Επιστροφή στις νίκες υπό συνεχή καταρρακτώδη βροχή, ουσιαστικός και χωρίς να πατήσει γκάζι ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες συνέχισαν την εξαιρετική παράδοση τους απέναντι στον Πανιώνιο αφού μετράνε 6 σερί νίκες. Με το καλημέρα του αγώνα στο 3ο λεπτό, ο Ρόλε
εκτέλεσε φάουλ και ο Σανκαρέ με καρφωτή κεφαλιά καταφέρνει να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πανιωνίου, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Τρίπολης. Ο Αστέρας είχε την κατοχή, αλλά η δυνατή βροχή δεν τον άφησε να αποδώσει τα αναμενόμενα και να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις. Αν και ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά το Β ημίχρονο, ο αγωνιστικός χώρος ξεγέλασε τον Γιαννακόπουλο και ο  Μπαράλες κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε έξοδο που έκανε για να μαζέψει τη μπάλα διαμορφώνοντας το σκορ στο 2-0 που ήταν και το τελικό. Το υπόλοιπο του αγώνα  είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 2-0, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν για κάτι αξιόλογο.
 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης


Διαιτητές: Μήτσιος (Ηπείρου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας)


Αστέρας (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (81' Αλόκο), Μάσα (46' Πάρα), Ρόλε (69' Τόρμενα), Μπαράλες.


Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (76' Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59' Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52' Μασούρας), Φούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: