Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Γαλέος, ο Οικονομολόγος – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και υποψήφιος με την «Χρυσή Αυγή», που κατάγεται από τη Νέα Επίδαυρο

Γιώργος Γαλέος
Σε αντίθεση προς την προπαγάνδα των συστημικών κομμάτων και ΜΜΕ που προσπαθούν να εμφανίσουν  την «Χρυσή Αυγή» ως ένα εγκληματικό μόρφωμα, οι υποψήφιοι του κόμματος δείχνουν με το κοινωνικό τους προφίλ ότι είναι στην συντριπτική του πλειοψηφία Έλληνες με ιδιαίτερη μόρφωση και επαγγελματική αποδοχή.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Γαλέος, νέο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής στην Αργολίδα, είναι Οικονομολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και συγγραφέας βιβλίων με θέμα το στρατηγικό Management.
Διαβάστε περισσότερα για τον εκ Νέας Επιδαύρου ανταγωνιστή του Γιάννη Ανδριανού:


Σύντομο βιογραφικό του Γιώργου Γαλέου
Ο Γεώργιος Γαλέος είναι 57 ετών έγγαμος και κατάγεται από τη Νέα Επίδαυρο.
Στον πατριωτικό - εθνικιστικό χώρο βρίσκεται από νεαρή ηλικία.
Κατήλθε στον πολιτικό στίβο για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές του 2014 με το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τιμήθηκε με πολλές δεκάδες χιλιάδες ψήφους.
Είναι πτυχιούχος Οικονομίας και Πληροφορικής και από το 1992 κάτοχος τίτλου του Διδάκτορος στην Οικονομία, από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης.
Διατελεί μέλος και Πρόεδρος διοικητικών συμβουλίων μεγάλων εταιριών της Ελβετίας.
Έχει συγγράψει δύο βιβλία με θέμα το στρατηγικό Management για μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και πλήθος οικονομικών άρθρων στον ελληνικό και στον ξένο τύπο.
Η Αργολίδα είναι ο τόπος που αγαπάει και που μεγάλωσε. Με τη σύζυγό του επέλεξαν την περιοχή της Ερμιονίδας για μόνιμη κατοικία, όταν αποσυρθούν από την ενεργό δράση.


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ενας σωστος εθνικιστης που τιμα τις ιδεες μας και την πατριδα του..καλη επιτυχια.