Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Πετύχαμε το ακατόρθωτο! ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!

Για μια ακόμη φορά, δείξαμε στην ανθρωπότητα ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς τους Έλληνες. Χάρις στην συμφωνία Βαρουφάκη – «Θεσμών», βγήκαμε όλο Νικητές!

Ο ΣΥΡΙΖΑ νίκησε! Μας το είπαν και συνεχίζουν να το λένε με την στάση τους, όλα τα κυβερνητικά στελέχη που δεν παραιτούνται διαμαρτυρόμενοι και διαφωνούντες! Όλοι οι βουλευτές του, που βγαίνουν στα κανάλια υπερασπιζόμενοι την συμφωνία και όλοι οι φιλικοί προς το κόμμα δημοσιογράφοι και αναλυτές, με τα επιχειρήματα που αναπτύσσουν (συμπτωματικά …όλα ίδια).


Η Νέα Δημοκρατία νίκησε! Μας το είπε ο Αντώνης Σαμαράς και συνεχίζουν να το λένε, σε όλους τους τόνους, ο Νεοδημοκράτης Άδωνις Γεωργιάδης και κάποιοι ακόμη σαν και αυτόν που βγαίνουν στα κανάλια δηλώνοντας πως θα είναι ευτυχείς γιατί θα ψηφίσουν ΝΑΙ σε ένα ακόμη (το τρίτο) μνημόνιο.
Το ΠΑΣΟΚ νίκησε! Για την ακρίβεια, ο Βενιζέλος νίκησε! Μας το είπε ο ίδιος σε όλους τους τόνους με 7 διαφορετικές δηλώσεις και ανακοινώσεις. Δεν μας το είπαν ακόμη οι εναπομείναντες ΠαΣοΚοι βουλευτές. Ίσως γιατί κανείς δεν τους ρωτάει ή κανένας δεν ενδιαφέρεται, πια, για τα λεγόμενά τους.
Και το ΠΟΤΑΜΙ νίκησε! (Κάλεσε ο Τσίπρας τον Θοδωράκη να τον ενημερώσει). Και οι ΑΝΕΛ νίκησαν! (Έχουν αρχίσει να βολεύονται σε θεσούλες). Και το ΚΚΕ νίκησε! (Οι ψηφίσαντες το ΣΥΡΙΖΑ οπαδοί του, επιστρέφουν). Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ νίκησε! (Κέρδισε τον τίτλο της μοναδικής Εθνικής Αντιπολίτευσης, που όμως δεν δείχνει να ξέρει τι να τον κάνει).
Είμαστε όλοι νικητές! Και ο Λάτσης (Ελληνικό), και ο Μπόμπολας (Σκουριές), και ο Μελισσανίδης (ΠΡΟΠΟ), και ο Κοπελούζος (Περιφερειακά αεροδρόμια).
Σε τελευταία ανάλυση είμαστε Νικητές εμείς οι Έλληνες (συμπεριλαμβανομένων των ελληνοποιηθέντων και των ελληνοποιούμενων στο άμεσο μέλλον).
Αν ανήκετε στην κατηγορία των δύσπιστων ή των κακόπιστων, ρωτήστε να σας το επιβεβαιώσουν, η εκπρόσωποι των «θεσμών» (ΔΝΤ, ΚΤΕ και Ε.Ε.).
Θ. ΕΣΜΟΣ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε και απο σήμερα γίνουμε Θεσμικός

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ