Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Γιατί ο Τζαννής πήρε συγχαρητήρια από τον Πέτρο Τατούλη και την Ντίνα Νικολάκου!

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τάσος Τζανής,
στην πρόσφατη Γιορτή Λαδιού και Ελιάς, στο Κρανίδι
Ναι είναι αλήθεια! Πρώτα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και λίγο μετά, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, έπλεξαν το εγκώμιο του Περιφερειακού Συμβούλου Τάσου Τζανή, απευθυνόμενοι προς το σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο δημόσιος εγκωμιασμός έγινε, πριν λίγες ημέρες, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την υλοποίηση του μεγάλου προγράμματος φιλοξενίας του συνεδρίου των κορυφαίων Τουριστικών Πρακτόρων.
Και επειδή, τα συγχαρητήρια δόθηκαν για κάποιο λόγο, να σας τον πω και αυτόν.
Ο Τάσος Τζανής, ζήτησε και πήρε τον λόγο και μίλησε συγκροτημένα για τα εξής 5 θέματα:


ΠΡΩΤΟΝ: Για την ανάγκη και την ύπαρξη των δυνατοτήτων, επίσκεψης των κορυφαίων Tours Operators στην Αργολίδα.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Για την ανάγκη προγραμματισμένης συμμετοχής σε άλλες επιλεγμένες εκθέσεις και fora, με στοχευμένη πελατεία καθώς και συστηματικό άνοιγμα στις αγορές της Ρωσίας και της Κίνας.
ΤΡΙΤΟΝ: Για την ανάγκη καθιέρωσης, σε ετήσια περιοδικότητα, Ημερίδων – Διημερίδων για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Τουρισμού στο επίπεδο των Περιφερειακών Ενοτήτων, με την φροντίδα των αντιπεριφερειαρχών. Πρότεινε δε, αυτές, να γίνονται το Νοέμβριο μήνα, με σκοπό τον ετήσιο απολογισμό και προγραμματισμό.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Επισήμανε ότι, πολύ σωστά, η Περιφέρεια, λειτουργεί στρατηγικά, ανοίγοντας δρόμο για τους ασχολούμενους με τον τουρισμό.
Α. ΛΗΘΙΝΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: