Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Εμείς τους ψηφίσαμε; Γι’ αυτό τους ψηφίσαμε;

γράφει ο Γιάννης Παμπόρης

Εμείς τους ψηφίσαμε; Οι Χριστιανοί Έλληνες; Και αυτοί ψηφίζουν Νομοσχέδιο για Μουσουλμανικό Τέμενος στο Βοτανικό, αξίας 1.000.000 ευρώ, με δικά μας χρήματα, την ώρα που Ιμάμηδες κάνουν λειτουργία στην Αγιά Σοφιά;
Εμείς τους ψηφίσαμε; Και αυτοί ανοίξανε όλα τα χερσαία και θαλασσινά σύνορα για να έρθουν στην Ελλάδα, «όλοι της Γης οι κολασμένοι», λες και δεν έχουμε δικούς μας, στην Ελλάδα; Εμείς τους ψηφίσαμε; Ζητήσαμε την πρόοδο των παιδιών μας και αυτοί καταργούν την αξιοκρατία για να μείνουν αγράμματα! Χρειάζονται δούλους; Αφού έφεραν από όλα τα πλάτης της Γης δούλους, γιατί θέλουν να κάνουν και εμάς;


Εμείς τους ψηφίσαμε; Ζητήσαμε να καταργήσουν την ασυδοσία στα Πανεπιστήμια και να φύγουν οι αιώνιοι φοιτητές, και αυτοί έφεραν ξανά τους νεαρούς σαραντάρηδες και το άσυλο για να μπορούν να επιβάλλονται στους νέους με προπαγάνδα και ξύλο.
Εμείς τους ψηφίσαμε; Ζητάγαμε εθνικλη εξωτερική πολιτική και αυτοί είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν τα Σκόπια σαν Μακεδονία, την ώρα που αυτά διαλύονται.
Τελικά τι ψηφίσαμε; Ελληνική κυβέρνηση η Τούρκικη; Μήπως ο Σύριζα έβαλε τέτοια γούνα που έμοιαζε τόσο ελληνική ώστε πλανηθήκαμε; Έτσι θα φερόταν μόνο μια Κομμουνιστική κυβέρνηση και εμείς την πατήσαμε! Ας προσέχαμε. Εκτός αν ήμαστε ανόητοι και επαναλαμβανόμαστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: