Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Κάνουν πιο ελκυστική την Παλαιά Εθνική Οδό Άργους Τριπόλεως

Με βελτιώσεις του οδοστρώματος, μικρά τεχνικά έργα για άρση επικινδυνότητας κάποιων δύσκολων σημείων, διαγραμμίσεις και οδική σήμανση, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, επιχειρεί να κάνει την Π.Ε.Ο. Άργους Τριπόλεως πιο ασφαλή. 

Μια αναγκαία ενέργεια που γίνεται όλο και πιο επιτακτική καθώς η αύξηση των τιμών των διοδίων, οδήγησε πλήθος οδηγών να επιλέγει τον παλιό δρόμο.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης υπέγραψε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, την διακήρυξη δημοπράτησης του έργου συντήρησης της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Άργους, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ.


Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, απ’ όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισε σημαντικούς πόρους, και εντάσσεται στο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη βελτίωση της ασφάλειας και της άνεσης του συνόλου του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της περιφέρειας.
Στο έργο αυτό προβλέπονται, σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Άργους, μέχρι τα όρια της Π.Ε. Αρκαδίας, βελτιώσεις του οδοστρώματος, άρση επικινδυνότητας συγκεκριμένων σημείων, διαγραμμίσεις και σήμανση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: