Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Στις 6 Μαρτίου 2016 ο Μαραθώνιος Ναυπλίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, μετά την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για την μεταφορά του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας στις 20 Μαρτίου του 2016 και με το δεδομένο ότι ο Μάρτιος έχει δύο ακόμα Κυριακές σε τριήμερες αργίες, καθώς και την κατ’ έτος διεξαγωγή από τον ΣΕΓΑΣ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, στο τέλος Φεβρουαρίου, αποφάσισε και ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2016, για τις 6 Μαρτίου.
Η διοργάνωση του 2016, θα περιλαμβάνει, ιδιαίτερα για τους μαραθωνοδρόμους που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους αγώνες, πολλές καινοτομίες και δωρεάν παροχές.


Αναλυτικά με την συμβολική συνδρομή τους θα έχουν: πέραν των βασικών παροχών (Χρονομέτρηση, Τεχνικό t-shirts, μετάλλιο, υποδομές αγώνα κλπ.), ατομική φωτογράφιση, πάστα πάρτι, έκπτωση στην εστίαση και στην διαμονή, καθώς και πρόγραμμα επισκέψεων για τα συνοδευτικά πρόσωπα των δρομέων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου το 2016 θα εστιάσει την προσοχή του στον Μαραθώνιο δρόμο αποτελώντας την κορύφωση των αθλητικών και συμμετοχικών εκδηλώσεων του διημέρου 5 και 6 Μαρτίου 2016.



Δεν υπάρχουν σχόλια: