Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Το μαρτύριο της σταγόνας για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα

Παλαιοί και έμπειροι κομμουνιστές και αριστεροί οι σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα που αποχωρούν από το ΣΥΡΙΖΑ. Γνωρίζουν καλά τα τερτίπια της πολιτικής επικοινωνιακής βαβούρας.
Πρώτα έφυγε ο Βουλευτής. Να φασαρία και δημοσιότητα. Μετά έφυγε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Να φασαρία και δημοσιότητα. Στη συνέχεια (προχτές) έφυγαν οι σύντροφοι από το Άργος. Να φασαρία και δημοσιότητα. Μετά, οι συναγωνιστές από την Ερμιονίδα (χτες). Σήμερα, δεν θα έχουμε αποχωρήσεις. Σήμερα έρχεται ο Λαπαβίτσας στο Ναύπλιο για να μιλήσει και θα συναντηθούν όλοι μαζί το βράδυ, στο Θεατράκι του ΟΣΕ. Από αύριο ή μεθαύριο, οι υπόλοιπες αποχωρήσεις.


Και μετά,
Μετά θα αρχίσουν οι προσχωρήσεις στη Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη, στην υπό σύσταση πολιτική κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην ΚΟΕ που θα συνεργασθεί μαζί τους και… ο χορός της δημοσιότητας στα ΜΜΕ της Αργολίδας, με καθημερινές ανακοινώσεις, καλά θα κρατεί.

Για την ιστορία, σε επόμενες αναρτήσεις θα παραθέσουμε τα ονόματα των αποχωρούντων από το ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα και το πολιτικό σκεπτικό της αποχώρησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: