Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Παρέμβαση Παναγιώτη Αναγνωσταρά για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Επίθεση σε τζάκια και σε γόνους

Παναγιώτης Αναγνωσταράς
‘Οποιος νόμιζε ότι, ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς τελείωσε με την πολιτική, κάνει λάθος. Απλώς, εκμεταλλευόμενος τα πλεονεκτήματα που του δίνουν η ηλικία και η αναγνωρισιμότητα που έχει, κάθισε για λίγο έξω από το κάδρο των πρωταγωνιστών και ασχολήθηκε με την ανάπτυξη νέων τομέων στην επαγγελματική του ζωή.
Ο τέως Δήμαρχος Ναυπλιέων παρακολουθεί, τα πάντα και διατηρεί «ζεστούς» τους πολιτικούς του φίλους. 

Διαβάστε τι έγραψε στο Face Book, σχολιάζοντας τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος

«Η Νέα Δημοκρατία θεώρησε ότι θα δέχεται μουσαφίρηδες οι οποίοι θα έρχονται στο μαντρί της φέροντες γλυκά (ψήφους) και αφού πάρει τα γλυκά θα τους αφήνει όρθιους και ακέραστους, την στιγμή που στο τραπέζι της κάθονται μόνιμα τα γνωστά τζάκια και τρώνε πίνουν και βολεύονται!!!
Το μάθαμε το ποίημα !!!!! Ας δούνε τα χάλια στα οποία έφεραν την Νέα Δημοκρατία όλοι αυτοί!!!
Ο Βαγγέλης ερευνάται!!! Ο Κυριάκος είχε " ξεχάσει" να πληρώσει τα τεντζερέδια που του είχε δώσει η ΖΗΜΕΝΣ!!! Η Ντόρα κοίταγε αλλού όταν ο Χριστοφοράκος έφευγε σαν κύριος για Γερμανία!!! Ο άλλος γόνος, σταρ στην Μύκονο!!!! 
Πάρτε το χαμπάρι!!! Αν δεν αλλάξει ριζικά η ΝΔ, σε νοοτροπία και πρόσωπα, άσπρη μέρα δεν βλέπει!!
 

Οι νεροκουβαλητές των κάθε είδους βουτυρομπεμπέδων γόνων ξύπνησαν!!! Και ξύπνησαν όχι μόνο οι Νεοδημοκράτες αλλά και των άλλων κομμάτων!!
Όλοι αυτοί που έφεραν την ΝΔ εδώ που την έφεραν, είτε ως πρωθυπουργοί, είτε σαν υπουργοί θα πρέπει αν έχουν φιλότιμο και ίχνος σεβασμού στον κόσμο που τους στήριξε όλα αυτά τα χρόνια να πάνε σπίτι τους και να πάψουν να ασχολούνται με την Νέα Δημοκρατία!!!!
Είναι το τελευταίο και  καλύτερο που μπορούν να κάνουν γι αυτόν τον κόσμο που απογοήτευσαν!!!

Ρε μπήκε ο Λεβέντης στην Βουλή!!!!! Ούτε αυτό σας λέει τίποτα;;;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: