Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Τρεις Βουλευτές και ένας Δήμαρχος στην κοπή πίτας 2016 του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Τελέσιλλα

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 χορωδοί, φίλοι και καλεσμένοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τη νέα χρονιά.
Η Παιδική-Νεανική Χορωδία πλαισίωσε τη βραδιά με επίκαιρα τραγούδια και μαέστρο την κ. Αναστασία Σταματοπούλου. Ο Πρόεδρος του συλλόγου και μαέστρος της χορωδίας των ενηλίκων, κ. Γιάννης Κόντης, καλωσόρισε τους νεαρούς χορωδούς, τα μέλη του Συλλόγου και τους εκλεκτούς καλεσμένους, τονίζοντας τον ρόλο της «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ» στο πολιτιστικό «γίγνεσθαι» του τόπου μας. Η γραμματέας του Συλλόγου κ. Γεωργία Κατσώνα έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.


Κορυφαίες στιγμές στάθηκαν η οργάνωση του 9ου 2/μερου Χορωδιακού Φεστιβάλ στο Άργος με τιμώμενους τους συμπολίτες μας καλλιτέχνες μουσικούς Δημ. Μπιτζή, Δημ. Ταλαρούγκα και Στρ. Διαμαντή, η παρουσία της Χορωδίας στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ στην Αθήνα κατά τη βράβευση των χορωδών Διαμαντή Ριμπά και Γεωργίας Κατσώνα από την Ένωση Χορωδιών Ελλάδας και η συμμετοχή της Παιδικής- Νεανικής Χορωδίας στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Βουλευτικό Ναυπλίου.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής μιλώντας μεστά και κατανοητά με θέμα «Χρόνος και Αιωνιότητα». Παραβρέθηκαν επίσης ο αιδεσιμότατος π. Παναγιώτης Κιντής, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημ. Καμπόσος, οι βουλευτές Ιωάννης Γκιόλας, Ιωάννης Ανδριανός και Ιωάννης Μανιάτης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Σιδέρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Πετροπούλου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ήρας κ. Λ. Μπεκιάρη, γονείς των μικρών μας χορωδών και φίλοι του Συλλόγου.
Τυχερή της βραδιάς με το φλουρί της πίτας ήταν η κ. Ποθητή Τζιάφα κερδίζοντας ένα ρολόι, προσφορά του κ Κομπόση Δημήτρη.

Ευχόμαστε στους μικρούς και μεγάλους χορωδούς 2016 ευχές για έναν δημιουργικό χρόνο, υγεία, κουράγιο, δύναμη και υπομονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: