Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ!!!! (13-2-2016)


Ο Τσίπρας εφαρμόζει το σύμφωνο συμβίωσης
Κύριε Τσίπρα, προεκλογικά μου έταξες ότι θα μου δώσεις μια πιτσιρίκα 25άρα να παίξω. Μόλις σε ψήφισα, αντί για την 25άρα, μου έστειλες –κατά τον Ζαμπέτα-, έναν Αράπη … για να με παίξει.
Άι σιχτίρ και συ και το σύμφωνό σου!


Πληρώνουμε γενικά της Μιχαλούς
Τόσοι φόροι! Τόσο ΦΠΑ! Τόσα ΕΝΦΙΑ! Θεέ μου, τόσα δις και δεν έχουμε ούτε σχολεία, ούτε δρόμους, ούτε νοσοκομεία, ούτε γιατρούς, ούτε αστυνομία να μας φυλάει από τους δολοφόνους. Ούτε Δημοκρατία, ούτε δουλειά. Μόνο 300 ανδρείκελα που εκτελούν εντολές των αφεντικών τους κι εμείς νομίζουμε  ότι μας κυβερνούν.

Έρμε λαέ
Πληρώσαμε τρεις φορές ανακεφαλαίωση τραπεζών. Το 2.000 ο Σημίτης άρπαζε ότι μετρητό είχε ο κόσμος και μερικούς τους έστειλε στην αυτοκτονία. Μετά, ο Αλογοσκούφης μας πήρε τα αποθεματικά των ταμείων με τα δομημένα  και μετά ότι απέμειναν τα πήραν με το PSΙ. Τα τελευταία χρόνια με 12 μειώσεις, λίγο-λίγο σαν τρωκτικά που είναι, μας έφαγαν τις συντάξεις.
Τώρα φτιάχνουν καινούργιο ασφαλιστικό που αποκλείει τα παιδιά μας, και ίσως και τα εγγόνια μας και αντί να τους πνίξουμε, ή να τους κρεμάσουμε, ή να τους δικάσουμε, και να τους εκτελέσουμε, αφού κρατικοποιήσουμε όλων τα περιουσιακά στοιχεία. Τους καμαρώνουμε και περιμένουμε να μας σώσουν …οι ύαινες. Έρμε λαέ.

Περάστε κόσμε
Από της εποχή της κυρίας Τασίας, επιτρέπεται να μπαίνουν στην Ελλάδα όλοι οι λαθρομετανάστες. Απαγορεύεται όμως να βγουν από τη χώρα. Διαθέσαμε όλο το Λιμενικό για να τους κουβαλάει στα νησιά και μεγάλα καράβια για να τους φέρνουν στον Πειραιά. Αν όμως κάποιος τους βοηθούσε να φύγουν από την Ελλάδα προς την Ευρώπη, αλοίμονό του. Τουλάχιστον 60 χρόνια φυλακή και ένα εκατομμύριο πρόστιμο. Αν σκεφτούμε ότι οι νέοι Έλληνες φεύγουν εκτός Ελλάδος και οι λαθρομετανάστες απαγορεύεται να φεύγουν από την Ελλάδα, καταλαβαίνουμε ότι γίνεται αλλαγή πληθυσμού στην Ελλάδα. Σε είκοσι χρόνια θα γίνουμε 12 εκατομμύρια. Τα 4 θα είναι  έλληνες και τα 8 οι άλλοι.

Μας λένε και γαϊδούρια!
Όταν οι αρπάχτρες πολιτικοί μας πήραν τα δώρα, μας έκοψαν τις συντάξεις και μας άρπαξαν τα αποθεματικά των ταμείων μας, μας έλεγαν επί πέντε χρόνια, ότι κάνουμε θυσίες εμείς οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι από μόνοι μας. Δηλαδή μας λέγανε κατάμουτρα κορόιδα και μακάκες. Μετά ήλθαν άλλοι απατεώνες πολιτικοί, που αφού μας χρέωσαν κι άλλα και μας πήραν κι άλλα και μετά μας απαγόρεψαν να παίρνουμε κι αυτά τα λίγα που μας είχαν μείνει, μας είπαν κι αυτοί φιλότιμους και γενναίους πολίτες. Τώρα που μας κόβουν κι άλλα οι άθλιοι, μας λένε δια στόματος Γεροβασίλη «Όχι πάλι τα συνήθη υποζύγια»! Δηλαδή μας λένε και γαϊδούρια!


Δεν υπάρχουν σχόλια: