Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ!!! (25-2-2016)


Κύριε Τσίπρα…
Εκτελείς οικονομική πολιτική, που δεν είναι στο πρόγραμμά σου. Μας φτωχαίνεις, παρ’ όλο που δεν θέλεις. Θα δώσεις το μισό Αιγαίο στους Τούρκους, χωρίς να το θέλεις. Θα δώσεις στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία, αλλά θα κλαις. Και για όλα αυτά δικαιολογείσαι ότι σε αναγκάζουν. Συγνώμη όμως δε ζητάς απ’ τον λαό. Για το μόνο που ζήτησες συγνώμη είναι ότι «άργησες να ψηφίσεις νόμο για να παντρεύονται άντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες».
Αφού δεν κάνεις το πρόγραμμά σου, τι κάνεις και κάθεσαι στην καρέκλα που δεν σ’ αρέσει; Την κότα;

Που ανήκουμε;
Από τότε που κατάλαβα τον κόσμο, μου έλεγαν ότι «η Ελλάς ανήκε στην Δύση». Έλεγα λοιπόν και εγώ στα παιδιά μου ότι είμαστε Ευρωπαίοι και ότι ανήκουμε στην Δύση. Τους το ξανάπα πριν λίγες μέρες και τότε τα παιδιά μου με αποστόμωσαν λέγοντας «ρε πατέρα, εδώ και τόσα χρόνια  ακούμε συνέχεια την Ελλάδα να αγωνίζεται για τη δόση. Ποια Δύση λοιπόν και κουραφέξαλα. Στη δόση ανήκουμε. Στη δόση της Δύσης»!


Ήρθε η ώρα του κομμουνισμού;
Μας έδειξαν το δημοκράτη γραμματέα του δημοκρατικού κόμματος ΚΚΕ να μιλάει ενώπιον των αγροτών στην πλατεία Κλαυθμώνος. Τον έδειξαν και πάλι, στην πλατεία Συντάγματος. Μετά, ξανάδειξαν τον Κουτσούμπα στην Κοζάνη.  Στην Καστορία και στην Φλώρινα. Εκεί μάλιστα εκθείασε τους πολεμιστές του κόμματος που πολέμησαν σκληρά στον Γράμμο και στο Βίτσι, απέναντι σε ένα υπέρτερο εχθρό.
Όλα τα κανάλια, προσοχή μπροστά του. Δεν μας είπαν όμως, γιατί πολεμούσαν οι αντάρτες του ΚΚΕ, παρέα με τους Βούλγαρους Κομιτατζήδες, εναντίον του Ελληνικού Στρατού; Γιατί μετά την ήττα τους, δικοί τους ελεύθεροι σκοπευτές συνέχιζαν να σκοτώνουν Έλληνες στρατιώτες; Γιατί τόσο προσκύνημα;   

Για το λαό ρε γαμώτο!
Κύριε Τσίπρα,
Όσα σου ζητάνε οι Γερμανοί, τα κάνεις γρήγορα. Όσα σου ζητάνε οι Αμερικάνοι, τα δίνεις γρήγορα. Όσα σου ζητάνε οι εφοπλιστές και η πλουτοκρατία, τρέχεις να τα κάνεις σαν σκυλάκι. Όσα ζητάνε οι Γκέι και οι κομισάριοι του κόμματος, τελειωμένα πράγματα. Ένα δίκαιο αίτημα για το λαό ρε γαμώτο; Ένα, ρε.

Αυτός ο λαός, που ενώ ήσασταν ένα τίποτα σας ανέβασε, σας έκανε κυβέρνηση, σας τάισε, σας έκανε πλούσιους. Κάντε και σεις κάτι γι’ αυτόν, Κάποιοι ακόμα ελπίζουν σε σας. Μη τον προδίδετε, μη τον τσαλαπατάτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: