Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ!!! (29-2-2016)


Αγαπημένοι μας πολιτικοί
Σας ευχαριστούμε, εκ βάθους καρδίας, που μας προσέχετε, εμάς τους άστεγους έλληνες πολίτες. Μας προσφέρετε, τώρα με την παγωνιά, διάφορα κυβερνητικά κτήρια για να ζεσταθούμε. Μας δίνετε και ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια. Ακόμα και ιατρική περίθαλψη μέσω των γιατρών του κόσμου. Να σας έχει καλά ο Θεός. Δεν είχαμε καταλάβει πόσο καλοί είσαστε, όσο είχαμε τα σπίτια μας. Δεν είχαμε καταλάβει πόσο στοργικοί είσαστε, όσο είχαμε δουλειά και ασφαλιστική κάλυψη. Έπρεπε να τα χάσουμε όλα αυτά για να καταλάβουμε το ενδιαφέρον σας για μας.
Ας είστε καλά που μας τα πήρατε όλα και μας κάνατε άστεγους. Τουλάχιστον τώρα, καταλαβαίνουμε ότι μας προσέχετε … για να ζούμε και να σας ψηφίζουμε.


Η Αριστερά, εχθρός της Ελλάδος
Η Αριστερά, σαν κυβέρνηση πραγματοποιεί τώρα το πρόγραμμα που έχει εδώ και εκατό χρόνια. Δηλαδή, πώς να ξεχάσουμε τους Αρχαίους, την ιστορία μας, την γλώσσα μας και την θρησκεία μας. Αν ήταν στο χέρι τους, θα είχαν γκρεμίσει τα αγάλματα και τον Παρθενώνα. Σαν τους τζιχαντιστές θα ξανάγραφαν την ψεύτικη ιστορία τους.
Απ΄ ότι φαίνεται με την βοήθεια του Σόρρος, του Κίσινγκερ και των Γερμανών, θα καταφέρουν να μας αλλάξουν και το DNA, το πολύ σε δύο γενεές!

Μας λένε και γαϊδούρια

Όταν οι απατεώνες πολιτικοί μας πήραν τα δώρα, μας έκοψαν τις συντάξεις και μας άρπαξαν τα αποθεματικά των ταμείων, έλεγαν επί πέντε χρόνια, ότι εμείς οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, κάνουμε θυσίες από μόνοι μας. Δηλαδή μας λέγανε κατάμουτρα κορόιδα και μακάκες. Μετά ήλθαν άλλοι απατεώνες πολιτικοί, που αφού μας χρέωσαν κι άλλα και μας πήραν κι άλλα, μετά μας απαγόρεψαν να παίρνουμε από την τράπεζα κι αυτά τα λίγα που μας άφησαν. Αυτοί, μας είπαν φιλότιμους και γενναίους πολίτες. Τώρα που μας κόβουν κι άλλα, οι απατεώνες, μας λένε και κλαίνε «Όχι πάλι από τα συνήθη υποζύγια»! Δηλαδή όχι πάλι από τα γαϊδούρια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: