Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ κυκλοφόρησε, με 72 θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Με κορυφαίο θέμα το ταξίδι, προς το Πάνθεον των Ηρώων, του υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά και το βαρύ πένθος που απλώθηκε στις οικογένειές Πανανά και Ζαφείρη, στο Ναύπλιον και στην στρατιωτική οικογένεια, κυκλοφόρησε σήμερα η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της περιφέρειας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
Τέσσερις αρθρογράφοι (Δάκογλου, Σωτηρόπουλος, Μητσόπουλος και «ο ασήμαντος Γιάννης») γράφουν για τα πολιτικά, τα οικονομικά και κοινωνικά θέματα που πρέπει να σας απασχολούν.
Δύο σοβαρές και αποκλειστικές έρευνες (στο Λουτράκι και στην Ερμιονίδα) δείχνουν την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Μηχανικοί και οι επιχειρηματίες της καφεστίασης.
Μια αποκλειστική συνέντευξη του αγρότη Μάκη Τοπιτζή, που μετέχει στα μπλόκα του Ισθμού, η οποία θα μιλήσει στην ψυχή σας.
Με 15 σχόλια, (που γράφουν οι, Γιάννης Παμπόρης, Κ.Μ. και ΑΝΤ.Ι.ΔΡΑΣΤΙΚΟΣ) προσεγγίζουμε τα συμβαίνοντα στο Ναύπλιο, στο Άργος, στην Ερμιονίδα και στην Ελλάδα.
Με τρεις σελίδες αφιερωμένες στην Κορινθία, τέσσερις που αναφέρονται στην Αρκαδία, και εννέα που καταγράφουν τα συμβαίνοντα στην Αργολίδα, σας δίνουμε σφαιρική πληροφόρηση του τι συμβαίνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Ο Αστέρας και ο Αρκαδικός, όπως πάντα, έχουν τις σελίδες τους.
Και βέβαια, οι ειδήσεις με τα πολιτιστικά δρώμενα, τα νέα της κοινωνίας, και η πολιτική δραστηριότητα, συμπληρώνουν την έκδοση.
Με 24 σελίδες (οι 8 έγχρωμες) και κυκλοφορία στους 5 νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανεξάρτητη από κομματικές δεσμεύσεις, η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ παραμένει η μοναδική περιφερειακή εφημερίδα, πανελληνίως, χάρις στην εμπιστοσύνη και την οικονομική στήριξη που της δείχνετε.
Θα μας βρείτε στα περίπτερα
και βεβαίως μπορείτε να γίνετε συνδρομητές

με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2752.4.00516

Δεν υπάρχουν σχόλια: