Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τα Τοπικά κανάλια κλείνουν. Ας κάνουμε κάτι!

Ένα ιστορικό κανάλι, με έδρα την Αργολίδα, κατέβασε διακόπτες. Το DRTV, δημιούργημα της οικογένειας Δρίτσα με συνεχή παρουσία 25 ετών, δεν άντεξε την οικονομική επιβάρυνση που επέβαλε η μονοπωλιακή DIGEA.
Οι δέκα περίπου συνεργάτες που έτρωγαν μια μπουκιά ψωμί  (γιατί έτσι αμοίβονται οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ), την έχασαν και αυτή. Οι σύλλογοι που με ένα τηλέφωνο αποκτούσαν την προβολή τους σ’ ολόκληρη την Πελοπόννησο θα το νοιώσουν το κενό.

Το ίδιο και οι ασχολούμενοι με τα κοινά, οι οποίοι με δυο τρία κατοστάρικα το μήνα, κέρδιζαν προβολή που τους οδηγούσε σε πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων τους.
Ενδεχομένως να άφησαν πίσω τους χρέη. Χρέη που, αν υπάρχουν, θα τους κυνηγούν ες αεί. Ίσως, οι Δημοτικοί Οργανισμοί Πολιτισμού, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο να τα βοηθήσουν την κατάσταση, πληρώνοντάς τους το δικαίωμα χρήσης του τεράστιου τηλεοπτικού αρχείου που σίγουρα διαθέτουν.
ΑΝΤ.Ι.ΔΡΑΣΤΙΚΟΣ


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ" ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ . ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ DR ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ , Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ. Ε, ΣΕ ΜΑΣ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ "Η ΥΓΕΙΑ " ΜΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΠΑΙΖΕΙ" ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΣΝ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣ ΜΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

ΑΛΕΞΙΑ ΨΑΡΡΟΥ - ΔΡΙΤΣΑ