Νεα

Στον Γιάννη Μαλτέζο η παρακολούθηση της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου, με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη

Γιάννης Μαλτέζος
Ο γνωστός δικηγόρος του Άργους, Γιάννης Μαλτέζος, είναι ο άνθρωπος που στήριξε από την πρώτη στιγμή, και οργάνωσε τον αγώνα προώθησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα. Τα αποτελέσματα, δικαίωσαν την μεθοδολογία που ακολούθησε και τους συνεργάτες που επέλεξε. Ήταν λογικό λοιπόν να έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο στην περιοχή, για την καινούργια Νέα Δημοκρατία που κτίζει ο νέος Πρόεδρός της.
Τα οργανωτικά του προσόντα και η πειθώ που αποδείχθηκε πως διαθέτει, ήταν προφανώς, τα στοιχεία που οδήγησαν το κόμμα της αντιπολίτευσης να του αναθέσει τον έλεγχο της οργάνωσης σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον διορισμό του ως Προέδρου της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου, ο Γιάννης Μαλτέζος δήλωσε τα εξής:


«Μετά τον ορισµό µου από το Κόµµα της Νέας Δηµοκρατίας στη θέση του Προέδρου της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου, αισθάνοµαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερµά τον Πρόεδρο του Κόµµατος Κυριάκο Μητσοτάκη για τη µεγάλη τιµή και την εµπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό µου και να υποσχεθώ από πλευράς µου ότι θα προσφέρω όλες µου τις δυνάµεις για να µπορέσει η Νέα Δηµοκρατία να ανανεωθεί, να συσπειρωθεί και να εκφράσει τη θέληση του λαού της Πελοποννήσου για µία πραγµατική και ώριµη επιστροφή στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ασφαλή πορεία προς το µέλλον.

Είµαι απόλυτα βέβαιος ότι και στους πέντε νοµ ούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία τόσο µε τα όργανα του κόµµατος,µε όλες τις δυνάµεις και τους φορείς που µας στηρίζουν και µε όλους τους ψηφοφόρους που πιστεύουν στο ότι η Νέα Δηµοκρατία µε την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη µπορεί να επανέλθει δυνατότερη, µεγαλύτερη, σύγχρονη και αποφασιστική για να αναλάβει το τόσο δύσκολο καθήκον που την περιµένει».

Δεν υπάρχουν σχόλια