Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ποτέ δεν υπήρξατε ελεύθεροι …ποτέ!

Μοιραίοι, άβουλοι και  υποτελείς, αυτό ήσασταν, είστε και θα είστε. Σκυφτοί πάντοτε, προσμένοντας τον επόμενο καβαλάρη να σας διατάξει. Να σας δώσει οδηγίες και προσταγές, να σας  ταπεινώσει.
Σκλάβοι της φοβίας σας να πορευθείτε μονάχοι και ελεύθεροι, επιζητώντας -για λόγους άμυνας- να αλλάζετε μονάχα το όνομα και την Εθνικότητα του κατακτητή.
Ραγιάδες ήσασταν πάντοτε, γι αυτό κλείσατε την Πατρίδα σας έξω από την πόρτα του σπιτιού σας.


Ραγιάδες είστε, γι αυτό εξοντώνετε όποιον προσπαθεί για το καλό της Πατρίδας.
Ραγιάδες θα είστε πάντα, γιατί συνεχίζετε να εισπράττετε χαράτσια εκτελώντας διαταγές ''ανωτέρων σας''.
Σας ξέρουν καλά, γνωρίζουν την ανάγκη σας να είστε υποζύγια. Έχουν εμπεδώσει πλέον ότι η μόνη ικανότητα που έχετε είναι, να μοιράζεστε σε ομάδες και να αρκείστε σε ένα διαγωνισμό κουτοπονηριάς, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον.
Σας είχαν μελετήσει (πανεύκολο) πριν σας δώσουν ακόμη ένα κείμενο να υπογράψετε.
Ένα επικαιροποιημένο φιρμάν , ένα μνημόνιο με τίτλο ''Μένουμε Ευρώπη''.
Ποτέ δεν ασχοληθήκατε με το περιεχόμενο του κειμένου, ποτέ δεν το διαβάσατε, μονάχα το αποδεχτήκατε. 
Τώρα που τα ''Ευρωιδεώδη'', σας πνίγουν καθημερινά, τώρα που καταντήσατε τη χώρα έναν απέραντο καταυλισμό, τρέξτε να ρυθμίσετε τα χρέη σας προς την ''Ευρωπαϊκή οικογένεια''.
Παραχωρήσατε τις αξίες μας, την αξιοπρέπειά μας, την κυριαρχία της Πατρίδας μας, την οικογενειακή μας γαλήνη, την πίστη μας, με αντάλλαγμα την Ευρωπαϊκή ταυτότητα, για την οποία διατηρώ επιφυλάξεις αν σας την εκδώσουν.

Τουλάχιστον στους Ινδιάνους που διάβασαν την Βίβλο, όταν μετά την ανάγνωση διαπίστωσαν ότι έχασαν τα πάντα κατά την διάρκεια ανάγνωσης, τους έμεινε η Βίβλος-

Έτσι λοιπόν, διασπασμένοι και με αυτοσαρκαστική τάση παρακολουθείτε τους '' ανώτερους διαχειριστές σας'' να σας χλευάζουν καθημερινά, να σας υβρίζουν χυδαία, να σας προσβάλουν, να σας υποτιμούν και να καθορίζουν την καθημερινότητά σας, βάσει των γούστων τους.
Αυτά, αντιλαμβάνομαι ότι τα επιλέξατε και τα επικροτείτε, χωρίς διάθεση να διορθώσετε ή να αλλάξετε κάτι.
Αυτό που δεν συλλαμβάνει η ταπεινή μου αντίληψη είναι, πως αντέχετε όλα αυτά να συμβαίνουν μπροστά  στα καθάρια  μάτια των παιδιών σας.
Τι είδους κληρονομιά είναι αυτή που θα τους παραδώσετε; Πως θα τους μεταφέρετε το βάρος της  ντροπής; Πως θα δικαιολογήσετε την παράδοση άνευ όρων, την ανταλλαγή αξιών και πολύτιμων αγαθών με μια Ευρωταυτότητα;
Άραγε θα βρείτε το σθένος να τους πείτε πόσο κορόιδα πιαστήκατε, αποδεχόμενοι δανεικά, σε έγχρωμα χαρτάκια, τα οποία αυτοί τύπωσαν με μόνο κόστος το χαρτί, προκειμένου
να αγοράσετε ολίγον Ευρωπαϊκό πολιτισμό; Θα τους πείτε πως,  λόγω του ότι δεν σας δάνεισαν -εντέχνως- αρκετά για την αγορά αυτή, τα συμπληρώσατε παραχωρώντας τους αξίες, ιδανικά και την κυριαρχία (κουμάντο) αυτής της ευλογημένης  χώρας;

Υ.Σ.  Χάρισμά σας τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη .

Ο ασήμαντος Γιάννης 


Δεν υπάρχουν σχόλια: