Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Βασίλης Σπανάκης: «Όλοι μαζί να χτίσουμε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή»

Ο Βασίλης Σπανάκης σε δηλώσεις του πριν την συζήτηση
Ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης, συναντήθηκε (την Τρίτη το απόγευμα) με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Δημοτικών Οργανώσεων της Αργολίδας, στα πλαίσια της οργανωτικής προετοιμασίας του 10ου Συνεδρίου. Το κεντρικό μήνυμα που μετέφερε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που ορίσθηκε ως Οργανωτικός Υπεύθυνος μόλις πριν λίγες ημέρες, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν: «Ανοίγουμε το κόμμα στην κοινωνία και το κτίζουμε ξανά από την αρχή».


Ο Γιάννης Μαλτέζος διευθύνων την συζήτηση
Παρέστησαν τριάντα περίπου στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων οι αιρετοί, Ελένη Παναγιωτοπούλου (Περιφερειακή Σύμβουλος), Βασίλης Σιδέρης (Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης) και Δημήτρης Κρίγγος (αναπληρωτής Δημάρχου Άργους Μυκηνών).  Παρέστη επίσης η πολιτευτής Σόνια Κοντράρου- Κρίγγου και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας.
Τον κ. Βασίλη Σπανάκη, ο οποίος ανέλυσε τις διαδικασίες προετοιμασίας για το συνέδριο, συνόδευε ο αν. Γραμματέας Ευάγγελος Ζώης και τον συντονισμό της συζήτησης έκανε ο Υπεύθυνος για τις Οργανώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιάννης Μαλτέζος.
Ανάλογες διαδικασίες έγιναν την επόμενη ημέρα στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: