Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Το πρόγραμμα του Καρναβαλιού το Σαββατοκύριακο


ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ώρα 17:00 – 19:00  και 20:00 – 21:30 (Πλατεία Καποδίστρια).  Μουσική εκδήλωση από την Οικογένεια Χριστοδούλου με DJ στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου.
Ώρα 19:00. Στους δρόμους και στα σοκάκια της παλιάς πόλης τ’ Αναπλιού: Η ομάδα Batuca -Oυρανοκατέβατο με τα κρουστά τους δίνουν τον αποκριάτικο ρυθμό της βραδιάς.


Ώρα 20:00 (Πλατεία Τριών Ναυάρχων). Πολύχρωμα γαϊτανάκια: Το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, η Χορευτική Ομάδα Σωματείου «Φίλοι ΠΛΙ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας και η Σχολή Χορού Τάτση, ξεκινούν από την πλατεία Τριών Ναυάρχων κρατώντας τα πολύχρωμα γαϊτανάκια τους και σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς καταλήγουν στην πλατεία Συντάγματος για να τα πλέξουν σε χορευτικούς σχηματισμούς.
Ώρα 21:30 (Πλατεία Συντάγματος). Αποκριάτικο party: Η Χορευτική Ομάδα του Σωματείου «Φίλοι ΠΛΙ» παίρνει και πάλι τη σκυτάλη για ένα αποκριάτικο party στο Modus café αλλά και σ’ όλη την πλατεία. Προτείνουμε να μεταμφιεστείτε….. « ΑΘΛΗΤΙΚΑ»!!! ένεκα 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου 2016 …που ξημερώνει!!!

Και στην Πουλακίδα. Ώρα 19:00. Γλέντι στην πλατεία: Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές, σουβλάκια και μουσική!!


ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ώρα 10:00 – 12:00 (Πλατεία Φιλελλήνων). Μουσική εκδήλωση: Μουσική εκδήλωση από την Οικογένεια Χριστοδούλου με DJ στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου. Η ομάδα Batuca -Oυρανοκατέβατο με τα κρουστά τους προαναγγέλλουν την εκκίνηση των 5 και 2,5 χ.λ.μ. και δίνουν το σήμα της λήξης του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου.
Ώρα 15:00 (Πρόνοια). Οι Ντελάληδες: Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, μασκαρεμένα, γυρνούν τις γειτονιές και ντελαλούν την Προνοιώτικη Αποκριά.
Ώρα 16:00 (Μαρμαρένια Βρύση, 25ης Μαρτίου). Μουσική και παρέα: Η ορχήστρα Ambassadors αποτελούμενη από 30 όργανα και 4 τραγουδιστές μας διασκεδάζει με ελληνική μουσική. Συνεχίζει ο Άρης Αντωναράκης και η Προνοιώτικη Παρέα για να μας συνοδεύσουν με το γνωστό τους κέφι στο χορό και τη διασκέδαση. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Η ιστοσελίδα «Πρόνοια… συνοικία τ’ όνειρο».

Και στο Μάνεση. Ώρα 17:00. Αποκριάτικα μπερδέματα: Αποκριάτικα μπερδέματα στην πλατεία του χωριού.
Clown και Jοggleur μπερδεύουν – ξεμπερδεύουν τους μικρούς καρναβαλιστές με κορδέλες, κομφετί και απίθανες χορευτικές φιγούρες.

Ώρα 19:00. Ξεφάντωμα στην πλατεία: Παραδοσιακό αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πλατεία του χωριού.
Άναμμα φωτιάς, τσίκνισμα, παραδοσιακά εδέσματα, άφθονο κρασί, χορός, μουσική, κέφι μέχρι το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: