Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΛΥΓΟΥΡΙΟ: αποκριάτικες εκδηλώσεις

Πιστός στο ραντεβού του με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Αποκριάτικη χοροεσπερίδα:
Ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου, με πολύ κέφι, δρώμενα και ξεφάντωμα μέχρι πρωίας, στο εστιατόριο "Βάγιας", στις 20:30. Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο τηλ.: 2753022551.


Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι:
Καθιερωμένο και δημοφιλές πια για τα κλασικά αλευρομουντζουρώματα, το "Λυγουριάτικο Καρναβάλι" ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, στις 11:00.

Η παρέλαση των αρμάτων θα ξεκινήσει από την ταβέρνα “Μαρκεζίνης”, στη δυτική είσοδο του Λυγουριού και θα καταλήξει στο προαύλιο του Γυμνασίου-Λυκείου όπου θα ακολουθήσει γλέντι, με αποκορύφωμα το κάψιμο του καρνάβαλου. Εκεί θα έχει στηθεί ταβέρνα, από την οποία θα διατεθούν δωρεάν άφθονα νηστίσιμα όπως χαλβάς, λαγάνες και καλό κρασί, συντροφιά με τα τοπικά παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια και χορό μέχρι αργά το απόγευμα. Το διαφημιστικό σποτ που δημιουργήθηκε πρόσφατα, προϊδεάζει ...για το τι θα ακολουθήσει εκείνη την ημέρα!!!
https://youtu.be/ehPTL1EmXGI

Δεν υπάρχουν σχόλια: