Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η Αργολίδα θα αντιπροσωπεύεται με Στείρη και Κρανιά, στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατία. Ο Σιδέρης δεν τα κατάφερε

Δημήτρης Κρανιάς
Σπύρος Στείρης
Οι διαδικασίες για την εκλογή των 150 μελών που θα συγκροτούν το κορυφαίο όργανο της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν με την καταμέτρηση των 3165 εγκύρων ψηφοδελτίων  και την ανακήρυξη των επιτυχόντων, στις 2.30 π.μ το πρωί της Δευτέρας.
Τα αποτελέσματα απέδειξαν ότι η Αργολίδα διαθέτει στελέχη με ευρύτερη παραδοχή και αναγνώριση.
Εκλέχθηκαν υπερψηφιζόμενοι οι Δημήτρης Κρανιάς (ήρθε 15ος) και Σπύρος Στείρης (ήρθε 102ος), ενώ ο Βασίλης Σιδέρης αποδείχθηκε άτυχος για μια ακόμη φορά.


Βασίλης Σιδέρης
Αναλυτικά, ο Σπύρος Στείρης ψηφίσθηκα από 157 Νεοδημοκράτες και ο Δημήτρης Κρανιάς από 326. Ο Βασίλης Σιδέρης συγκέντρωσε 118 ψήφους αλλά δεν εξελέγη.
Αναφερόμενος στην επιτυχή παρουσία των πολιτικών στελεχών της Αργολίδας, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Αργολίδας, Ιωάννης Μαλτέζος, τους συνεχάρη δημοσίως και απέδωσε εύσημα στον Βασίλη Σιδέρη για την πολύ καλή παρουσία του στο Συνέδριο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΛΤΕΖΟΥ
Γιάννης Μαλτέζος
«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Σπύρο Στείρη και Δημήτρη Κρανιά γιατί κατάφεραν να εκλεγούν στο ανώτατο κομματικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας, την Πολιτική Επιτροπή, όπου θα εκπροσωπήσουν επάξια την Αργολίδα. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και το Βασίλη Σιδέρη, ο οποίος αν και απέτυχε να εκλεγεί, έκανε μία πολύ καλή παρουσία στο Συνέδριο.
Άργος, 25 Απριλίου 2016
Ιωάννης Μαλτέζος

Πρόεδρος Π.Ο. Πελοποννήσου Ν.Δ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: