Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ: «Είμαι χορτάτος από νίκες»

Βασίλης Σιδέρης
Ο Βασίλης Σιδέρης, δεν εκλέχθηκε στους 150 της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Έχασε την θέση από την ιατρό Ντίνα Μπακαλιάνου, λόγω ποσόστωσης.
Εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση όπου αναφέρει πως «…  το αποτέλεσμα για τη πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε λίγο ατυχές για μένα…» και τονίζει ότι «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος Πρόεδρος μας εμπνέει εκφράζοντας ελπίδα με μία αποφασιστική διακήρυξη γενναίας προοπτικής για την παράταξη και   τη χώρα μας. Η εξουσία δεν κερδίζεται με τους λίγους, αλλά με αγώνα όλων των υγιών δυνάμεων μαζί».

Τα κυριότερα σημεία της ανακοίνωσης του Βασίλη Σιδέρη είναι:
«Να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου πως αν και αρχικώς βρισκόμουν σε εκλόγιμη θέση, το αποτέλεσμα για τη πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε λίγο ατυχές για μένα, λόγω της ποσόστωσης υπέρ των γυναικών.


Είμαι χορτάτος από νίκες όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως από νίκες στην πραγματική αρένα, στην ουσιαστική μάχη του σταυρού στην κοινωνία και ειλικρινά εύχομαι σε όλες και όλους που όψιμα φιλοδοξούν να αναδειχθούν, να τα καταφέρουν και να ζήσουν το συναίσθημα της μεγάλης νίκης, το οποίο έχω ζήσει 3 φορές και με τον υψηλότερο αριθμό ψήφων στην Αργολίδα, στις εκλογές της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης το 2006 και στις Περιφερειακές το 2010 και 2014, μαζί με την αγάπη και την μεγάλη αποδοχή του κόσμου. Δεν έχω σκοπό να απαντήσω σε κακόβουλα σχόλια, καθώς η πολιτική της λάσπης στον ανεμιστήρα με αφήνει παγερά αδιάφορο και δεν με χαρακτηρίζει ούτε ως πολιτικό αλλά  ούτε και ως άνθρωπο .
 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος Πρόεδρος μας εμπνέει εκφράζοντας ελπίδα με μία αποφασιστική διακήρυξη γενναίας προοπτικής για την παράταξη και   τη χώρα μας . Η εξουσία δεν κερδίζεται με τους λίγους, αλλά με αγώνα όλων των υγιών δυνάμεων μαζί . Μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε ενάντια στην δημαγωγία και τον λαϊκισμό της Αριστεράς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: