Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ!!! (22-5-2016)

Πεθαίνουμε από κομματικό Καλαζάρ
Η Ελλάδα πεθαίνει ολόκληρη από κομματικό Καλαζάρ, σαν τα σκυλιά, επειδή όλος ο κρατικός μηχανισμός γέμισε από παράσιτα κομματικά που την αρρωσταίνουν. Όλα αυτά τα παράσιτα, με πέντε καταλήψεις που κάνανε στα σχολεία και πέντε αφισοκολλήσεις στις εκλογικές εκστρατείες, παίρνουν θέσεις Ειδικών Συμβούλων, με 3.000 ευρώ το μήνα. Κολλάνε σαν τα τσιμπούρια πάνω μας και απομυζούν το αίμα μας.
Και αυτά τα παράσιτα είναι που αποφασίζουν αν θα δουλέψουν και που, οι επιστήμονες σπουδαγμένοι Γιατροί των Νοσοκομείων, με μόνο 800 ευρώ το μήνα. Και αν τολμήσει και δεχτεί 100 ευρώ φακελάκι χάθηκε. Τον ντροπιάζουν και τον ξεφτιλίζουν. Ποιοι; Τα τσιμπούρια του κράτους που παριστάνουν τους τίμιους και σοβαρούς κλέβοντας ποσά «που δεν χωρούν σε φακελλάκι». Με τέτοιους θα σωθούν οι Έλληνες; Όλοι θα πεθάνουμε με αρρώστιες από τα τσιμπούρια μας.


Μόνο οστά από μαϊμούδες
Υπάρχουν ακόμη λαοί που ζηλεύουν την ιστορία μας και προσπαθούν να την κλέψουν και να την κάνουν δική τους. Και εκεί που όλοι είναι έτοιμοι να λοιδορήσουν σαν ψέμα την ιστορία μας, νάσου μια σκαπάνη στο χωράφι ενός Έλληνα αγρότη να ξεσκεπάζει κολώνες και αγάλματα.
«Καταραμένοι έλληνες δεν θα ησυχάσουμε ποτέ από σας»; Λένε οι ξένοι. Τους απαντώ. Σκάψτε και σεις τη γη σας και βρείτε ότι είχαν κάνει οι πρόγονοί σας. Π.Χ. οι αμερικάνοι, θα βρείτε κάτι τόξα και βέλη. Ο αγγλοσάξονες θα βρείτε παλιά οπωροφόρα δέντρα όπου ζούσαν οι πρόγονοί τους.
Οι σημερινοί κυρίαρχοι, νομίζουν ότι έγιναν άνθρωποι. Θέλουν να υπάρχουν μόνο αυτοί και να σβήσουν κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα. Δεν θα το κατορθώσουν όμως. Διότι, αν σκάψουν το χώμα μας θα βρουν από κάτω Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Ευκλείδη, Πυθαγόρα και πολλούς άλλους. Στα δικά τους χώματα θα βρουν μόνο οστά από μαϊμούδες.

Οι Έλληνες πληρώνουν τα σπασμένα
Σκότωσαν τον Καντάφι, χιλιάδες Λίβυοι λαθρομετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα. Θρησκευτικός πόλεμος στην Αίγυπτο, χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Πόλεμος στο Ιράκ, χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Πόλεμος στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στο Κασμίρ κλπ, εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Σφίγγεται η καρδιά μου κάθε φορά που βομβαρδίζουν τη Συρία, γιατί κι αυτοί θα έρθουν όλοι στην Ελλάδα. Πόλεμος στην Ουκρανία, λιμοκτονία στην Ελλάδα. Έλεος πια σύμμαχοι, φίλοι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι, εμείς που θα πάμε;
Δεν υπάρχει ένας Έλληνας πολιτικός που να ασχοληθεί με τους γηγενείς κατοίκους; Το μόνο που κάνουν οι κυβερνήσεις είναι να βρίσκουν νέες λέξεις για τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έγιναν στη συνέχεια οικονομικοί μετανάστες; Και μετά… ταξιδιώτες. Ναι, το είπε και αυτό κάποιος στην τηλεόραση, πριν από μήνες. Τον άκουσα να λέει «η Ελλάδα κινδυνεύει από τον Έμπολα που κουβαλούν οι ταξιδιώτες Νιγηριανοί». Τελικά η Ελλάς είναι ένας βόθρος ταξιδιωτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: