Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ: Συνάντηση συμμαθητών, αποφοίτων 1976 από το Γυμνάσιο Αρρένων Ναυπλίου, με πρωτοβουλία Γιάννη Γαλανόπουλου και Φούλης Κουικόγλου

Τελικά το ραντεβού «κλείστηκε» για τις 17 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 το βράδυ…  Που  αλλού βέβαια..; Φυσικά στο σχολείο …εκεί που πέρασαν  χαρές αλλά και δυσκολίες, όμως οι αναμνήσεις είναι μόνο ευχάριστες. Με τις σχολικές ..αταξίες, τις ..κοπάνες, τα πρώτα φλερτ αλλά και τις πρώτες μαθητικές  …κινητοποιήσεις.
40 ακριβώς χρόνια θα συμπληρωθούν τον Ιούνιο από τότε που  μια ομάδα παιδιών του Κλασσικού και του Πρακτικού  Γυμνασίου Αρρένων (που είχε και λίγα κορίτσια στο Πρακτικό..) έβγαζαν την αναμνηστική φωτογραφία την τελευταία μέρα των εξετάσεων, πριν διαβούν την αυλόπορτα και ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή τους.


Κάποιοι στο ραντεβού δεν θα είναι παρόντες γιατί «έφυγαν» νωρίς, αλλά είναι πάντα στις καρδιές των συμμαθητών όπως ο Σπύρος, ο Άκης, Ο Γιάννης, ο Θανάσης..
Ήδη η  ..άτυπη οργανωτική επιτροπή κανονίζει τις λεπτομέρειες, η ανταπόκριση των παλιών συμμαθητών είναι μεγάλη , είχαν βρεθεί άλλωστε και στα 30 χρόνια…  Μαζί θα είναι κι αρκετοί από τους καθηγητές εκείνης της χρονιάς,  άλλωστε τώρα δεν υπάρχει  άγχος ..καταλόγου και …βαθμού.
Η συνάντηση λοιπόν στο σχολείο..και μάλιστα στις αίθουσες που φοιτούσαν και τότε, για να ακολουθήσει  ....συμπόσιο.
«Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, θα ληφθούν απουσίες ενώ δεν επιτρέπεται η παρουσία συζύγων, παιδιών και … εγγονιών» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των οργανωτών.

Περισσότερες πληροφορίες από τους  ...ηθικούς αυτουργούς   της συνάντησης Γιάννη Γαλανόπουλο (6944-677607) και Φούλη Κουικόγλου (6945-999667).

Δεν υπάρχουν σχόλια: