Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Κυκλοφόρησε η περιφερειακή έκδοση της καθημερινής εφημερίδας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της περιφέρειας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», με περισσότερα από 70 διαφορετικά θέματα στις 24 σελίδες της

Τα 5 επώνυμα άρθρα που δημοσιεύει και που αφορούν το Ναύπλιον, το Λουτράκι, την Τρίπολη, το ΣΥΡΙΖΑ και την Τοπική Αυτοδιοίκηση μαζί με τα 22 σχόλια, τα 18 των οποίων αναφέρονται σε τοπικές προσωπικότητες και καταστάσεις, θα σας εντυπωσιάσουν.
Οι δύο συνεντεύξεις κορυφαίων προσώπων με μεγάλη αναγνώριση στον χώρο του Τουρισμού και του Βιβλίου, είναι αποκλειστικές επιτυχίες της εφημερίδας.
Με 4 αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αναφέρονται:
-στις «σχέσεις έρωτα» της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ,
-στον ξεσηκωμό των επιχειρηματιών της ΒΙΠΠΕ Τριπόλεως, που αρνούνται να δεχτούν την εγκατάσταση 1.000 λαθρομεταναστών και προσφύγων από το Ελληνικό στον χώρο όπου ασκούν την επαγγελματική τους δράση,
-στα περίεργα που συμβαίνουν στην Ερμιονίδα και
-στην κατασκευή μνημείου Τιμής των Πεσόντων υπέρ Πατρίδος, στην Καλαμάτα.
Με την φιλοξενία θέσεων εκπροσώπων φορέων που καταγγέλλουν προβλήματα στην Υγεία (Λουτράκι) και τον Τουρισμό (Τρίπολη και Σπάρτη).


Και τέλος με περισσότερες από 30 ειδήσεις για γεγονότα που συνέβησαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ή που θα συμβούν το Σαββατοκύριακο.
Και όπως πάντα, ένα μεγάλο αποκλειστικό θέμα. Το ΚΤΕΛ Κορινθίας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εφημερίδας των Συντακτών και εμείς δημοσιεύουμε το υπόμνημα που έπεισε το Δικαστήριο για το δίκαιο του αιτήματος της διοίκησης των αυτοκινητιστών.
Η «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της περιφέρειας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», είναι η μοναδική Περιφερειακή εφημερίδα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κυκλοφορεί στα περίπτερα των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων και διατίθεται συνδρομητικά (με αυθημερόν παράδοση) στην Αργολίδα, την Τρίπολη, την Κόρινθο και το Λουτράκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: