Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Επίτιμος Δημότης του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το Μετάλλιο Πρώτης Τάξης, μετά θάνατον, στον ήρωα Κωνσταντίνο Πανανά


Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 3 Μαΐου 2016, η ανακήρυξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως επιτίμου δημότη του Δήμου Άργους Μυκηνών. Η σχετική τελετή εξελίχθηκε, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στην πόλη του Άργους.


Ο δήμος Άργους Μυκηνών τίμησε επίσης και τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου Κωνσταντίνο Πανανά που έχασε την ζωή του στην νήσο Κίναρο, εν ώρα υπηρεσίας, με το Μετάλλιο Πρώτης Τάξης. Προσφάτως, ο Δήμος Άργους Μυκηνών ονοματοδότησε με το όνομα του υποναυάρχου (πλέον) Κων. Πανανά, κεντρική οδό της πόλης του Άργους. 


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος παρέδωσε το μετάλλιο του Αστέρα στην σύζυγο του αδικοχαμένου πιλότου Κωνσταντίνου Πανανά, Μαριάνα Ζαφείρη.

Νωρίτερα ο  πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος  εγκαινίασε την Έκθεση Αγιογραφίας στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» του Δήμου Άργους Μυκηνών, ενώ παρέλαβε και δώρο έναν πίνακα ζωγραφικής.

Στο τέλος της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ξενάγησε τον κ. Παυλόπουλο στα αρχαία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο της αίθουσας τέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: