Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Κυριακή 19 Ιουνίου το Τρίαθλον με συμμετοχή μεγάλων αθλητών και εκατοντάδων αθλούμενων. Κυκλοφοριακές αλλαγές


Ο μεγαλύτερος αγώνας Τριάθλου του Καλοκαιριού, «Nafplio Energy Triathlon», διεξάγεται αύριο Κυριακή 19 Ιουνίου, στο Ναύπλιον.
Οι αγώνες του τριάθλου, αναμένονται συναρπαστικοί με έντονο συναγωνισμό λόγω της συμμετοχής κορυφαίων πρωταθλητών  που κατεβαίνουν να αγωνιστούν στην πιο όμορφη διαδρομή μέσα στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.
Μεγάλο ενδιαφέρον όμως υπάρχει και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στα αγωνίσματα του Aquathlon και της σκυταλοδρομίας, όπου και έχουν δηλωθεί εκατοντάδες συμμετοχές.

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Nafplio Energy Triathlon, αύριο Κυριακή 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από τις 8:30 έως τις 12:00, στο δρομολόγιο που ορίζεται από τις εξής οδούς:

Σταικοπούλου -Πλαπούτα -25ης Μαρτίου -Κύπρου -Κόμβος Ενδεκάτης -Σιδηράς Μεραρχίας -Ανδρέα Συγγρού –Αμαλίας –Όθωνος –Κωλλέτη -Πλατεία Φιλελλήνων -Παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου-Μύλους (έως τη στροφή προς Σκαφιδάκι). 

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στο τμήμα της παραλιακής οδού Ναυπλίου –Νέας Κίου, μέχρι τη διασταύρωση για το Σκαφιδάκι, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τους Μύλους-Παλιά Εθνική Οδό Άργους Τριπόλεως-Νότιος Περιφερειακός-Εθνική οδός Άργους- Ναυπλίου και αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: