Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΑΡΚΑΔΙΑ: Η Ναυπλιώτισσα Νίνα Μάρκου ήρθε πρώτη στα 5χλμ γυναικών στο 1ο Skiritida Run


Με συμμετοχή, χρώμα, πάθος και χαμόγελα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το 1ο Skiritida Run, το μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις Κολλίνες Αρκαδίας.
Δρομείς από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν τη μοναδική διαδρομή του Δάσους Σκιρίτιδας, δοκίμασαν τα εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας και άκουσαν ωραίες μελωδίες με θέα το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας και των Κολλινών.
Στον αγώνα των 5χλμ την πρώτη θέση στις γυναίκες κατέκτησε η Νίνα Μάρκου αθλήτρια και γυμνάστρια από Ναύπλιο.


Η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run, με ανακοίνωσή της, «ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, χωρίς τη συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν εφικτή τόσο η διεξαγωγή των αγώνων δρόμου όσο και αυτή των παράλληλων εκδηλώσεων.
Θα ήταν παράλειψη να μην κάνουμε ειδική μνεία στον Αρκάδα υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Κούρο, ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του Skiritida Run, καθώς και στην χρυσή ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά. Τέλος, να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, ο ποίος έδωσε το παρών στις Κολλίνες και παρακολούθησε το Skiritida Run και κρατάμε τις υποσχέσεις του».


Δεν υπάρχουν σχόλια: