Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οργανωτική επανεκκίνηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με 5 Νομαρχιακές Συνελεύσεις

Το πρωτοσέλιδο της Περιφερειακής εφημερίδας
"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ", απ' όπου
αναδημοσιεύουμε το σχετικό άρθρο
Κανείς δεν πίστευε, πριν από λίγους μήνες, ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσε να οργανώσει 5 Νομαρχιακές Συνελεύσεις μέσα σε 10 ημέρες, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Και όμως, μια νεοεκλεγμένη ομάδα διοίκησης άπειρη και χωρίς καταξίωση, με αμφισβήτηση που δεν κρυβόταν πολλές φορές, κατάφερε να φέρει εις πέρας την διοργάνωση, την κινητοποίηση και την δημοσιότητα αυτής της περιφερειακής  δράσης.

Ο Περιφερειακός Συντονιστής, Γιάννης Μαλτέζος και οι 5 Πρόεδροι των ΝΟΔΕ, επικουρούμενοι από μεγάλο μέρος κατά τόπους στελεχών πέτυχαν να επαναφέρουν τη Νέα Δημοκρατία στην επιφάνεια. Να γίνουν αντικείμενα κριτικής αναφοράς. Δηλαδή να αποδείξουν ότι υπάρχουν σαν πολιτικοί οργανισμοί. Κάτι που τα άλλα συστημικά κόμματα δεν μπορούν να το ισχυριστούν.


Μπορεί οι αίθουσες να μη γέμισαν αλλά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έγινε αντικείμενο συζήτησης και όλοι τώρα περιμένουν την επόμενη κίνηση του κομματικού μηχανισμού, μετά το πρώτο σκίρτημα. Μια κίνηση που αυτή τη φορά αναμένεται να είναι εξωστρεφής πολιτική δραστηριότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: