Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η Συναυλία τελείωσε. Η Ασπασία εξακολουθεί να μας χρειάζεται


Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Καποδιστριακού σχολείου Άργους με τη στήριξη των δημοτικών σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών και σε συνεργασία με το Δήμο Άργους – Μυκηνών και την εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδος εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους συμπαραστάθηκαν με την ενίσχυσή τους στην Ασπασία Μπόγρη, σε αυτούς τους οικονομικά δύσκολους καιρούς.
Το χρηματικό ποσό που κατατέθηκε στο λογαριασμό της Ασπασίας είναι 3.844€


ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τους πολιτικούς εκπροσώπους του νομού μας οι όποιοι όχι μόνο παρευρεθήκαν, αλλά και ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια. Παρ’ ότι η υλική βοήθεια είναι μηδαμινή μπροστά στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση της Ασπασίας, η διάθεση αλληλεγγύης όμως, όσων παραβρεθήκαν στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους το Σάββατο 4 Ιουνίου, μας γεμίζει με αισιοδοξία. Πολύτιμη υπήρξε η βοήθεια των χορηγών μας οι όποιοι παρείχαν πλήρη υποστήριξη.
Ευχαριστούμε θερμά: τη Νατάσα Μαρλαγκούτσου, το Δήμο Άργους Μυκηνών, τον κ. Δημήτρη Καμπόσο και τον κ. Δημήτρη Κρίγκο, τον Νίκο Δελή για την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας αυτής, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και την κα Άλκηστη Παπαδημητρίου, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των δημοτικών σχολείων Άργους (G7), την ΑΕΠΙ, τους χορηγούς: Ξενοδοχεία "Μορφέας", "Παλλάδιον" και "Μυκήναι", τα εστιατόρια "Γραμμές", "Σπηλιά" και "Placebo", τα τυπογραφεία "n-typo", "Δεδεβέσης", "fotoexelixi" και "Spyrakis", τον Βασίλη και τη Βίκυ Μαρκάκη για τα ηχητικά μηχανήματα το καφέ "ΑΨΕΝΤΙ" και το 1ο Σύστημα προσκόπων για την διανομή και προπώληση εισιτηρίων. Τέλος, ευχαριστούμε την Ελληνική ομάδα διάσωσης (παράρτημα Αργολίδας) για την υγειονομική κάλυψη στο χώρο της συναυλίας, τα σημεία προπώλησης, βιβλιοπωλείο «Δουλτσίνος» και πρατήριο άρτου «Καραμπατής» και φυσικά το μουσικό σύνολο "ΠΟΛΙΣ" που πραγματοποίησε τη συναυλία δωρεάν.
Η Πρόεδρος                                                        Η Γραμματέας
Μαρίνα Δεσίλλα                                                Ευδοκία Τσαγκαρέλη


Δεν υπάρχουν σχόλια: