Νεα

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς εσένα αποκλείεται» το ΚΕΘΕΑ κορυφώνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών αναφορικά με τα θέματα της εξάρτησης με μία ετήσια πανελλαδική καμπάνια που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου.Ο Συμβουλευτικός Σταθμός ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων έχει προγραμματίσει μια σειρά ενημερωτικών δράσεων και εκδηλώσεων ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και τον στιγματισμό που δημιουργεί προσκόμματα στην ένταξη του χρήστη στη θεραπεία και την κοινωνία.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρες 19:00-23:00
Στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων (μπροστά στο Δημαρχείο), θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις αναφορικά με θέματα εξαρτήσεων, αφήγηση παραμυθιού από τις Παραμυθούδες του Ναυπλίου, ζωγραφική, και διαδραστικά παιχνίδια.
Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρες 19:00-23:00
Στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις αναφορικά με θέματα εξαρτήσεων, θεατρικό δρώμενο με την υποστήριξη της Πειραματικής Σκηνής του ΔΟΠΠΑΤ, ζωγραφική και  διαδραστικά παιχνίδια.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης ενημέρωσης στις περιοχές του Νομού Αργολίδας, το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αργολίδας «Ελπίδα Ζωής» επισκέφθηκε την Ερμιόνη (Λιμάνι, 17/06, 10:00-13:00) και το Άργος (Πλατεία Αγίου Πέτρου, 22/06, 9:00-12:30 ). Θα επισκεφθεί και την Αρχαία Επίδαυρο (Λιμάνι, 30/06, 10:00-13:00).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο τηλ.. 27520-47251

Δεν υπάρχουν σχόλια