Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει ότι ο Αργείος Φώτης Κολεβέντης είναι μέλος της Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε.;

Ο Φώτης Κολεβέντης, με το Προεδρείο της ΓΣΕΕ,
σε συνάντηση με τον προηγούμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Όλοι γνωρίζουν την ΓΕΣΕΕ. Είναι η μεγαλύτερη τριτοβάθμια θεσμική οργάνωση στην Ελλάδα. Ακόμη και τώρα, που η κρίση και τα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης πέτυχαν να την τραυματίσουν σοβαρά, το κύρος της παραμένει ψηλά.
Ένας Αργείος συνδικαλιστής, ο Φώτης Κολεβέντης, κατάφερε με επίπονους αγώνες να κερδίσει την αναγνώριση των συναδέλφων του απ’ όλη την Ελλάδα και να εκλεγεί στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ. Εκεί όπου κορυφαίοι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσαν να φτάσουν.
Σε αυτόν λοιπόν τον κορυφαίο παράγοντα, το μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και εκπρόσωπο των εργαζομένων όχι μόνον του Άργους (είναι και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άργους) αλλά των εργαζομένων σε όλη την επικράτεια, δεν δόθηκε ο λόγος στην Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κωστής Χατζηδάκης έχασε έτσι την ευκαιρία να ακούσει την περιγραφή μιας διαφορετικής εικόνας.


Σίγουρα αυτό δεν έγινε από πρόθεση. Όμως δείχνει το πόσο πολύ έχει αποκοπεί η Νέα Δημοκρατία από την κομματική της βάση και τα στελέχη της.

Έχουν πολύ δουλειά να κάνουν οι καινούριοι, αν θέλουν να ξεφύγουν από την γραφειοκρατική οργάνωση του πολιτικού αγώνα και να περάσουν στην πραγματικότητα της κοινωνίας. Μια κοινωνίας που υποφέρει και που οι ανάγκες της απέχουν παρασάγγας από όσα προβλέπει η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ την οποία σεμνύνεται ότι υλοποίησε ο ομιλητής που ήρθε από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: