Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Στην Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, ο Καμπόσος έκανε, και πάλι, την διαφορά

Δημήτρης Καμπόσος
Κάνει καλά ο Δημήτρης Καμπόσος και παρίσταται, μιλώντας, στις κομματικές συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας οι οποίες προκαλούνται λόγω παρουσίας κάποιων μεγάλων ονομάτων που μας έρχονται από την Αθήνα.
Έχει τον τρόπο να μιλάει διαφορετικά από όλους τους άλλους. Χωρίς στρογγυλέματα και φιοριτούρες. Μπαίνει κατ’ ευθείαν στο ψαχνό και λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Το αν τον ακούνε οι απεσταλμένοι των Αθηνών, είναι μια άλλη υπόθεση.

Όσοι τον άκουσαν να μιλάει, στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, που έγινε την Κυριακή στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, ένοιωσαν σαν να μίλαγαν οι ίδιοι και να έλεγαν τι συμβαίνει στη ζωή τους και στην κοινωνία.
Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου, δεν μάσησε τα λόγια του και η ομιλία του ήταν διαφορετική από τις ομιλίες όλων των άλλων.

Είναι προφανές ότι το πολιτικό και αγωνιστικό DNA του Δημήτρη Καμπόσου, διαφέρει από αυτό του παλαιού «κυριλέ» πολιτικού προσωπικού της Νέας Δημοκρατίας. Είναι η συνταγή μαχητικότητας και υπευθυνότητας που χρειάζεται σήμερα ο τόπος.

Θα το καταλάβει αυτό το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ή θα συνεχίσει πορευόμενο υπό την καθοδήγηση των αριστερούληδων επικοινωνιολόγων που έχει μαζέψει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: